Resultaten laden ...

Nieuwe keuken laten plaatsen in een bedrijfspand

05 jul 2024 - door Bedrijfspand.com

De eisen die men aan een bedrijfspand stelt zijn door de jaren heen veranderd. Waar het voorheen vaak om efficiëntie ging, bijvoorbeeld met de komst van grote kantoortuinen, vormt een kantoor tegenwoordig veel meer dan een plek om te werken. Zo is een modern kantoor voorzien van een koffiebar, hebben deze panden een badkamer voor mensen die op de fiets naar hun werk komen en beschikken ze over een ruim opgezette kantine of eethoek voor de lunch. Aan welke eisen moet een bedrijfspand voor jou voldoen? 

Bij de koop van een pand heb je de mogelijkheid om deze naar eigen smaak samen te stellen. Bezoek een verkoper van badkamers Zwolle om de mogelijkheden te bespreken, bij het integreren van een douchegelegenheid in je pand. 

Zorg voor een gezellige plek om te lunchen 
Niet alleen kun je een bedrijfspand van een ruime kleedruimte voorzien, denk ook na over de eetplek. In een winkel met keukens Zwolle kan men je meer vertellen over het opzetten van een ruime leefkeuken, wat zich goed leent voor kantoorpanden van kleine tot middelgrote bedrijven. Vaak wordt bij grotere bedrijven gekozen voor een externe partij, die de catering verzorgt. De keuken moet binnen een bedrijfspand een sociale ruimte vormen, waar collega’s elkaar opzoeken en de mogelijkheid hebben om bij te praten. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende ruimte is; niets is vervelender dan bureaustoelen van de werkplek naar de keuken te moeten slepen. 

Kleed het kantoor op een gezellige wijze aan 
Dat sociale en gezellige zou niet alleen terug moeten komen in de keuken van een bedrijfspand. Kies hier ook voor bij het aankleden van de rest van het kantoor. Zorg voor voldoende groen, kleed de wanden aan met een logo en de kleuren van je bedrijf, enzovoorts. Het groen kan helpen een natuurlijke afscheiding te creëren tussen verschillende hoeken van de werkvloer. Dat geeft men minder het gevoel dicht op elkaar te zitten en zorgt voor een gezellige setting. 

Daarbij zou een kantoor van plekken voor een moment van ontspanning voorzien moeten zijn. De keuken en koffiebar zijn er voorbeelden van. Denk echter ook aan een plek waar men kan tafeltennissen of een potje tafelvoetbal kan spelen. Het helpt het hoofd leeg te maken gedurende de werkdag. Een probleem dat in de ochtend niet op te lossen leek te zijn, is dat in de middag plotseling wel na een potje met collega’s. 
 

Terug naar blog overzicht