Resultaten laden ...

Zuid Koninginnewal 43

117 m2 winkelruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Prachtige bedrijfsruimte (circa 117 m2) multifunctioneel te gebruiken als winkel of kantoorruimte in het stadscentrum van Helmond.

Locatie
De Zuid Koninginnewal is de belangrijkste toegangsweg in het centrum. De huurunit (lees: winkel, kantoor, bedrijfsruimte) is gelegen op een zeer herkenbare locatie in het stadscentrum van Helmond en is gesitueerd aan het begin van de Zuid- Koninginnewal met zichtbaarheid vanaf de N270. Het centraal station Helmond ligt op circa. 250 meter loopafstand.

Het centrum van Helmond kent een breed en gevarieerd winkelaanbod van zowel landelijke ketens als plaatselijke ondernemers. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en restaurants maar ook supermarkten. De huurunit bevindt zich op korte afstand van het Centraal Station en de provinciale weg N270.

Parkeren
Ruim voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren voor de deur van de huurunit. Tevens mogelijkheden in onder andere de parkeergarages van de Doorneind, Elzaspassage, Boscotondo, en overige nabij gelegen parkeerterreinen. Parkeergarage Dooreind bevind zich op 190 meter van de huurunit en heeft 470 parkeerplaatsen.

Kenmerken
Soort Object: Huurunit (lees: winkel, kantoor, bedrijfsruimte)
Bruto vloeroppervlakte: 117 m²
Aantal lagen: 1
Frontbreedte: circa. 700 cm
Het toilet is gerenoveerd en is voorzien een nieuwe tegelvloer. Er is een nieuwe keuken geplaatst met nieuwe elektrische boiler, vaatwasser en koelkast.

Het winkelpand is vrijgekomen voor verhuur wegens verhuizing van de tattooshop Classic Tattoo. Het geheel wordt vrij van huur en gebruik geleverd en bestaat uit een begane grond ter grootte van circa 117 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd en opgeleverd in de staat waarin het zich per sleuteloverdracht bevindt.

Energielabel
A++, geldig tot 12-01-2034.

Huurcondities
Huurprijs: € 21.000,- per jaar (€ 1.750 per maand).

Servicekosten: het gehuurde deelt haar eigen meters voor de levering van gas, water en elektriciteit met de buurman (Zuid Koninginnewal 43A te Helmond). Voordeel is momenteel dat de looptijd van het energiecontract vast ligt tot en met 1 november 2024 (gas: € 1,07051 per m3 en elektriciteit € 0,21815 per kWh)!!!

Klimaatbeheersing: CV op gas, maar ook recent nieuwe airco geïnstalleerd (deze kan zowel verwarmen als koelen).

Huurtermijn: vijf jaren en vijf verlengingsjaren.

Waarborgsom: € 3.500,-.

Opzegtermijn: twaalf maanden.

Indexering: jaarlijks.

Aanvaarding: in overleg.

BTW van toepassing: Ja.

Huurovereenkomst: op basis van het model van de ROZ.

Foto’s
Zie bijgevoegde foto’s, floorplanner en artist impressions.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan