Resultaten laden ...

Zandstraat 143

595 m2 winkelruimte te koop in Veenendaal

Kenmerken

Prijs € 1.250.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Molenbrug

Beleggingsobject!

Verhuurde winkelruimte van bijna 600 m² (opgesplitst in ca. 446 m² aan winkelruimte en 150 m² aan magazijn/kelder) en een bovenwoning van circa 176 m² woonoppervlakte. De complete aanmelding van de bovenwoning (Zandstraat 143-a) vind u op Funda-wonen.

Het bruto aanvangsrendement van deze belegging bedraagt rond de 6,3%.

De huurinkomsten zijn marktconform. Indien u interesse heeft dan ontvangt u na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring de huidige huurovereenkomsten en overige informatie.

Bezichtiging mogelijk, uitsluitend op afspraak.

Begane grond

Winkel: Winkel met magazijn, toiletruimte en kelder welke bereikbaar is middels trap en uitgerust met een goederenlift.

Woning: Entree vinden we op de begane grond, met aldaar de meterkast, en CV-ruimte.

Middels de trap vinden we doorgang naar de eerste verdieping. De ruime hal geeft doorgang naar een viertal slaapvertrekken, de badkamer, wasruimte, toiletruimte, badkamer en keuken.

De badkamer kent een keurig afwerkingsniveau met o.a. een tweetal waskommen op een maatwerk meubel en een riante inloopdouche met regendouchekop.
De keuken is luxe en voorzien van een fornuis met 5-pits gasstel en een oven, een koelkast, vrieskast, combimagnetron, vaatwasser en een afzuigkap. De roomwitte fronten en het antracietkleurige aanrechtblad hebben een verzorgde uitstraling.

Vanuit de keuken bereiken we de riante living. Vanwaar we de bibliotheek (of werkkamer / vijfde slaapkamer) en het dakterras bereiken. De openslaande deuren geven toegang tot het deels van veranda voorziene en ruim bemeten dakterras. Een heerlijke plek om te vertoeven.

De bibliotheek was dusdanig in gebruik bij de voormalig eigenaar, maar kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Deze kamer geeft doorgang naar de hal, woonkamer alsmede een eigen entree naar het dakterras.

Bijzonderheden

-LET OP: een bezichtiging dient u in te plannen met onze bedrijfsmakelaar. Gelieve niet zonder afspraak het object bezichtigen.
-Het pand heeft een gezamenlijke aansluiting NUTS-voorzieningen.
-Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
-Bijgevoegde 360-gradenfoto, video en plattegronden hebben uitsluitend betrekking op de bovenwoning. Van de winkelruimte zijn deze niet beschikbaar.