Resultaten laden ...

Wouwsestraat 17

183 m2 winkelruimte te koop in Bergen

Kenmerken

Prijs € 449.000 k.k.
Perceeloppervlakte 148 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Zijn jullie zoekende naar een object waarbij jullie wonen en werken kunnen perfect kunnen combineren? Of zoeken jullie een interessante belegging met risicospreiding? Stop dan met zoeken!

Dit object betreft een winkelruimte (circa 98 m² BVO) met daarboven een 4-kamer bovenwoning gelegen in het absolute centrum van Bergen op Zoom met alle voorzieningen binnen handbereik.

Zowel de winkel als de bovenwoning zijn in 2024 van binnen volledig gerenoveerd naar de maatstaven van nu, met behoudt van de karakteristieke eigenschappen Zijn jullie benieuwd? Neem dan snel contact met ons op om dit pareltje in het echt te bekijken!

HIGHLIGHTS
• Wonen met een wow-factor!
• Instapklaar, spullen pakken en verhuizen maar!
• Het object is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik
• Winkelruimte van circa 98 m² BVO met nieuwe PVC-vloerafwerking, indeling en verlichting
• De woning is voorzien van 6 zonnepanelen (2024)
• Het appartement is in 2023/2024 volledig gerenoveerd, maar de karakteristieke eigenschappen zoals de glas-in-lood ramen zijn nog terug te vinden in het appartement.
• Licht doet een mens goed en dan voornamelijk natuurlijk licht! Het appartement heeft een zee aan lichtinval door de vele raampartijen.
• Royale living met open keuken (2024 Bruijnzeel)), beginnen jullie chef kokshanden al te kriebelen?
• Jullie houden van bourgondische gezelligheid, middels de openslaande tuindeuren lopen jullie van de royale living zo het terras op van circa 15 m² waar jullie heerlijk kunnen genieten met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.
• het recht van eigendom, belast met het recht van opstal ten behoeve van de
heer Jacobus Johannes Antonius Leenaars, met betrekking tot een perceel
grond in gebruik als gang aan de Korenbeursstraat te Bergen op Zoom,
kadastraal bekend gemeente Bergen op Zoom, sectie G, nummer 7066, ter
grootte van zes centiare (6 ca)

_______________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat duit object zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Balkon

Het balkon cq terras is ca 10 m²