Resultaten laden ...

Walstraat 43 B

68 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt City

ALGEMEEN
Moderne en representatieve commerciële ruimte in het stadshart van Enschede beschikbaar voor de verhuur. Het object is gelegen in het midden van de Walstraat, een sfeervolle winkelstraat met een uiteenlopend aanbod van winkeliers en dienstverleners. In de directe omgeving bevinden zich o.a. het Douwe Egberts Café, Stage53 en Goudsmid Galerie Nouverture.

De commerciële ruimte is in 2018 gerealiseerd en beschikt derhalve over een moderne uitstraling. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig. Het object is voorzien van een pantry, toilet en een bergruimte. De pantry is uitgerust met koelkast en vaatwasser.

BEREIKBAARHEID
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Enschede. Het object is per auto beperkt bereikbaar, dagelijks is het object toegankelijk tussen 07.00 en 11.00 uur ten behoeve van laden- en lossen. Middels het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, het trein- en busstation is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
Commerciële ruimte: ca. 68 m²
Frontbreedte: ca. 5,15 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A+++.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid op één van de nabijgelegen parkeerterreinen of in één van de parkeergarages.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Binnenstad 2016“ heeft het onderhavige de bestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid en horeca.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat als zijnde casco, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Moderne gevel met veel daglichttoetreding;
• Gestuct plafondafwerking;
• Pantry v.z.v vaatwasser en koelkast;
• Toilet;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en warmtepomp;
• Glasvezelbekabeling.

De wandpanelen zijn ter overname in overleg met huurder.

HUURPRIJS
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan