Resultaten laden ...

Waldorpstraat 25 A

160 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 350 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Huygenspark

Bent u op zoek naar een representatieve winkelruimte op een uitstekende locatie in Den Haag? Aan de Waldorpstraat 25a, direct naast het Hollands Spoor treinstation, bieden wij een aantrekkelijk winkelpand te huur. Deze non-food winkelruimte is perfect geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige locatie. Gelegen aan de buitenzijde van het stationsgebouw van Hollands Spoor, een van de drukst bezochte vervoersknooppunten van Den Haag, biedt dit winkelpand dagelijks toegang tot duizenden reizigers en bezoekers. Met zijn brede etalage van 5,5 meter trekt u gemakkelijk de aandacht van voorbijgangers, terwijl de strategische ligging zorgt voor een continue stroom aan potentiële klanten.

Wilt u een bezichtiging?
Voorafgaand aan een bezichtiging dient een potentieel huurder per email een uittreksel KvK aan te leveren, alsmede een korte omschrijving van de door hem beoogde detailhandels activiteiten, waarbij we benadrukken dat enkel non-food gerelateerde activiteiten door verhuurder zijn gewenst. De huurprijs wordt na overleg met verhuurder vastgesteld en is omzet gerelateerd.
De bezichtigingen zullen na toetsing van de door u gewenste activiteiten al dan niet met huurder rechtstreeks worden ingepland.

Oppervlakte:
Beschikbare metrage van 60 m² tot maximaal 160 m².

Bedrijfsplan:
Verhuurder vindt het belangrijk dat de winkelruimte passend is en een toegevoegde waarde aan aan de overige winkel aanwezige winkels in het station. Daarom zal er aan potentiële huurder worden gevraagd om een uitgebreide toelichting en/of businessplan.

Locatie/ bereikbaarheid:
Het winkelpand is gelegen bij het Hollands Spoor, vlakbij de A12 en natuurlijk met het openbaar vervoer op loopafstand. Tevens is het centrum van Den Haag op ongeveer 15 minuten lopen gelegen.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs is indicatief en omzet gerelateerd;
- Huurprijs, servicekosten en voorschot nutsvoorzieningen worden gebaseerd op uw businessplan en worden bij overeenstemming met een nieuwe huurder afgestemd;
- Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt doorgaans aangegaan voor een periode van 10 jaar;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen (door middel van een automatische incasso);
- Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van driemaal de maandhuur inclusief voorschotten en BTW;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring goedkeuring door verhuurder;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de winkelruimte te inspecteren;
- Staat van oplevering verhuur in de huidige casco staat;
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Oplevering:
In overleg.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan