Resultaten laden ...

Voorstraat 33

120 m2 winkelruimte te huur in Zwolle

Kenmerken

Huurprijs € 1.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Zuid

Circa 120 m² winkel-/bedrijfsruimte met breed front gelegen in de Voorstraat.

ALGEMEEN
In het midden van het historische stadscentrum van Zwolle ligt deze royaal bemeten winkel-/bedrijfsruimte. Het object heeft een breed front met twee entrees en is vrij indeelbaar.

LOCATIE/GEBIEDSOMSCHRIJVING
Het object is gelegen aan het begin van de Voorstraat nabij de Grote Markt en Melkmarkt. In de nabije omgeving zijn de horecapleinen aan de de Grote Markt en aan het Grote Kerkplein gelegen, waar volop horecabedrijven zijn gevestigd.

METRAGE
Circa 120 m² gelegen op de begane grond.

BESTEMMING
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan ''binnenstad''. De bestemming van het perceel is: ''detailhandel''. Voor verdere informatie inzake het bestemmingsplan wordt verwezen naar de site van het Omgevingsloket.

PARKEREN
De Voorstraat is één van de weinige centrumwinkelstraten die per auto te bereiken is. Op twee minuten loopafstand is een parkeergarage gevestigd onder het Maagjesbolwerk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd inclusief de navolgende voorzieningen:
- Bestaande pui;
- CV-ketel met radiatoren;
- Bestaande toiletten;
- Bestaande pantry;
- Bestaande vloer-, wand-, en plafondafwerking.

HUURPRIJS
€ 18.000,- per jaar, te vermeerderen BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten bij desbetreffende nutsvoorzieningen.

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OMZETBELASTING
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ''alle huishoudens'', voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld op 14 december 2022 en op 19 december 2022 met bijbehorende Algemene Bepalingen is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 2022/36.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden.

OVERIGE CONDITIES
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

AANVAARDING
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan