Resultaten laden ...

Veldhoflanden 5 F

111 - 228 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stroinkslanden Noord-Oost

ALGEMEEN
Beschikbaar voor de verhuur: winkelruimte gelegen in de overdekte passage in winkelcentrum Het Stroink te Enschede. Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede.

De ligging van de winkelruimte in het winkelcentrum is uitermate goed, de winkelruimte is gelegen in de overdekte passage tegenover Gastrovino Vaneker en naast Kruidvat en JM Optiek. De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt totaal ca. 228 m² BVO. Indien gewenst kan de winkelruimte gesplitst worden in twee winkelruimtes.

Winkelcentrum Het Stroink is in 2021/2022 gemoderniseerd en uitgebreid waardoor een volwaardig wijkwinkelcentrum is ontstaan. Het winkelcentrum biedt o.a. onderdak aan een tweetal supermarkten (Albert Heijn en Aldi), enkele uitstekende versspecialisten, tweetal horecagelegenheden en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is gesitueerd aan de Knalhutteweg, één van de belangrijkste verbindingsroutes naar het centrum van Enschede en ontsluit de wijk tevens in noordelijke richting naar de A35 en in zuidelijke richting naar Duitsland. De bereikbaarheid per auto en fiets is uitstekend. Bovendien stopt vier á vijf keer per uur een stadsbus (lijn 4) voor het winkelcentrum, ter hoogte van Albert Heijn.

VLOEROPPERVLAKTE
Winkelruimte: ca. 228 m² BVO
Frontbreedte: 9,5 meter

Indien gewenst kan de winkelruimte gesplitst worden in twee winkelruimtes, de oppervlakes zijn dan als volgt:
Winkelruimte (5FA): 117 m² BVO
Winkelruimte (5FA-midden): ca. 111 m² BVO

Het vloeroppervlak is ingemeten en berekend door Pelser Hartman conform de meetinstructie NEN 2580. Het meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar.

ENERGIELABEL(S)
Het object beschikt over energielabel A+++.

PARKEREN
Het winkelcentrum wordt aan vier zijden omgeven door parkeergelegenheid, ca. 235 parkeerplaatsen, waar gratis en, onbeperkt – en gedeeltelijk in het groen – mag worden geparkeerd.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Stroinkslanden 2016“ heeft het onderhavige de bestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel en horeca.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat als zijnde casco, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Meterkast;
• Pantry;
• Toilet.

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan