Resultaten laden ...

Torenallee 20

440 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Strijp S

Op de begane grond van het Videolab gebouw met 440 vierkante meter aan mogelijkheden kun je je innovatieve plan tot leven laten komen. Deze ruimte ligt op een levendige plek waar design, innovatie en creativiteit centraal staan. Laat je inspireren door de omgeving en inspireer anderen met jouw unieke concept.

Je kan zo in deze ruimte trekken en blijven zitten tot 2027. Perfect voor een conceptstore met grote plannen. Wat dacht je van een tweedehandswinkel gecombineerd met een gezellig café? Of een atelier waar je ook workshops kunt geven? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit is een oud Philips gebouw, waar al veel ondernemers hun dromen hebben waargemaakt. Hier zit je tussen andere creatieve geesten met dezelfde ambities. Het Videolab gebouw trekt diverse bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie, persoonlijke groei en vernieuwing. Kortom, je hebt alle vrijheid om te experimenteren.

Extra leuk: evenementen zoals de Dutch Design Week en de FeelGoodMarket verwelkomen zowel nationale als internationale bezoekers. Strijp-S ligt dicht bij het stadscentrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt als casco verhuurd en opgeleverd in de huidige staat inclusief toilet, plafond, vloeren, verlichting, etc.

Huurprijs:
De huurprijs is bespreekbaar. Tussen de €75,- en €125,- per vierkante meter per jaar.

Opleverdatum:
De ruimte is per direct beschikbaar.

Indeling:
Het pand bevindt zich op de begane grond.
In het midden van de ruimte bevindt zich een verhoging.
Aan de achterzijde van de ruimte bevinden zich nog 3 ruimtes.
De grote ruimte heeft veel ramen en licht inval.

Locatie en bereikbaarheid:
Binnen 6 minuten ben je met de auto op de A2. Binnen 10 minuten ben je lopend bij treinstation Eindhoven Strijp-S. En binnen 3 minuten lopen zijn er twee bushaltes.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.