Resultaten laden ...

Stationsstraat 9

200 m2 winkelruimte te huur in Twello

Kenmerken

Huurprijs € 995 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Twello-Midden

Stationsstraat 9 te Twello
Commerciële ruimte op zichtlocatie met hoge attentiewaarde!

Object en ligging
Prachtige commerciële ruimte te huur op een aantrekkelijke en zichtbare locatie aan de Stationsstraat te Twello. Vanwege de indeling en de brede pui is de ruimte zeer breed in te vullen, denk aan detailhandel, dienstverlening of kantoor.

De locatie kent een hoge attentiewaarde en is op steenworp afstand gelegen van het bekende Marktplein. In de nabijheid van de winkel bevinden zich diverse landelijke winkelketens, zoals Kruidvat, Hema en Blokker en leuke lokale winkels zoals de bekende slager Gildeslager Buurman Vleesch en Vis.

De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 100 m² welke verdeeld is in verkoopruimte (67 m²), dienst-/opslagruimte (21 m²) en een kelder van 12 m². De winkelruimte is voorzien van systeemplafon met verlichting, vloerafwerking, pantry en toilet. Heb je nog andere wensen qua voorzieningen of opleverniveau. Dat kan in overleg.

Ben je op zoek naar een leuke winkelruimte om je plannen te realiseren? Mail dan snel voor het inplannen van een bezichtiging!

Twello
Het dorp Twello ligt in het midden van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen en heeft een verzorgingsgebied van ca. 24.000 inwoners (gemeente Voorst).
Mede dankzij het vrij parkeren en de vele supermarkten die in Twello gevestigd zijn, komen veel mensen uit omliggende plaatsen graag hun dagelijkse boodschappen doen in Twello.

Iedere vrijdag van 11:00 t/m 17:30 staat de Twellose markt op het Marktplein.
De markt trekt een hoop bezoekers door de uitstekende sfeer, de goede voorzieningen (gratis parkeren, openbare toiletten ed.) en het variërende aanbod.

Indeling:
Entree aan de Stationsstraat, riante verkoopruimte, achtergelegen dienstruimte ten behoeve van opslag, toilet en pantry en kelder in verkoopruimte.

Oppervlakte
De totale oppervlakte is circa 100 m², welke als volgt is verdeeld

Winkelruimte: circa 67 m²
Dienstruimte: circa 21 m²
Kelder: 12 m².

De frontbreedte is 5,75 meter.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving, zoals aan de Stationsstraat, is voldoende parkeergelegenheid (vrij parkeren).

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Alle zaken die niet tot het casco behoren worden om niet aan huurder beschikbaar gesteld. Dit betreft onder andere:

- Systeemplafond met verlichting
- Cv gekoppeld aan radiatoren
- Pantry
- Toilet

Bestemming
Bij de gemeente Voorst valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Twello-Centrum. De bestemming van het perceel is: Centrum-1.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Huurcondities

Huurprijs: € 995,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren, andere termijnen in overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden, andere termijnen in overleg.

Servicekosten: Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen meters ten behoeve van gas, water en elektra.

Betaling: Per maand/kwartaal (voorkeur per kwartaal), vooruit te betalen.

Omzetbelasting: Er is sprake van een BTW-belaste verhuur

Aanvaarding: In overleg/per direct.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur met de verschuldigde btw.

Bij winkel:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 14 december 2022 en op 19 december 2022 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag onder nummer 2022/36, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan