Resultaten laden ...

Sprongstraat 2

170 m2 winkelruimte te huur in Zutphen

Kenmerken

Huurprijs € 27.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stadskern

TE HUUR of TE KOOP (!!) multifunctionele winkelruimte met 2 woonverdiepingen voorzien van eigen opgang op fantastische locatie! Het object is gelegen bij de entree van het voetgangersgebied in het kernwinkelgebied van Zutphen. De Sprongstraat maakt als drukke winkelstraat deel uit van ‘t Rondje in het historische centrum van Zutphen, het is de verbinding tussen de Houtmarkt en de Beukerstraat. Tevens is het object gelegen op de hoek met de Zaadmarkt die per auto bereikbaar is en waar 2 x per week een erg gezellige en drukke markt wordt gehouden. Er is in de Sprongstraat een sfeervolle diversiteit van winkels waaronder een juwelier/goudsmid, gespecialiseerde tabakszaak, gespecialiseerde kindermodezaak, koffiespeciaalzaak, lunchroom etc.

OPPERVLAKTE WINKEL
ca. 90 m2 winkelruimte op de begane grond. Er is tevens een grote (stahoogte) kelder aanwezig van ca. 80 m2.

OPPERVLAKTE WOONVERDIEPINGEN
Op de 1e en 2e verdieping is óf 1 grote stadswoning, óf twee ruime appartementen te realiseren die een prachtig uitzicht over de markten van Zutphen hebben. De verdiepingen zijn nog in oorspronkelijke staat. De verdiepingen worden ontsloten d.m.v. een eigen toegang aan de zijde van de Zaadmarkt met een eigen huisnummer: Zaadmarkt 81. De 1e verdieping heeft een totaaloppervlakte van ca. 95 m². De 2e verdieping is in principe even groot, maar door de dakhelling heeft deze verdieping een bruikbaar oppervlakte van ca. 80 m².
(Aan deze oppervlakten ligt geen meetrapport ten grondslag, maar zijn afkomstig van de door verkoper aan geleverde tekeningen).
Voor nadere informatie en maatvoering : zie bijgevoegde tekeningen.

VOORZIENINGEN
In geval van HUUR, wordt bij een nieuwe huurovereenkomst de winkelruimte casco verhuurd en leeg opgeleverd.
Momenteel is de ruimte tijdelijk verhuurd.
In geval van KOOP wordt de winkelruimte in de huidige, verhuurde staat opgeleverd. De huurovereenkomst kan echter met een korte opzegtermijn worden beëindigd. De verdiepingen zijn vrij van huur.

VRAAGPRIJS
Het object heeft een vraagprijs van € 695.000,-- kosten koper.
Als zekerheidstelling dient koper 10 % van de koopsom binnen 5 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst op de derdenrekening van de notaris te storten.

HUURPRIJS WINKELRUIMTE (begane grond + kelder):
€ 27.500,-- per jaar te vermeerderen met BTW. De winkel is momenteel op "tijdelijke" basis verhuurd.

HUURTERMIJN
5 +5 jaar, kortere of langere perioden zijn in overleg bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

AANVAARDING
In overleg. Kan op redelijk korte termijn.

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming is “Centrum”. De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en dienstverlenende bedrijven met een bedrijfsvloeroppervlakte van niet meer dan 600 m² en ondersteunende horeca ten dienste van detailhandel.

ENERGIELABEL
B

Eventuele aanbiedingen zijn onder voorbehoud definitieve goedkeuring eigenaar.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.