Resultaten laden ...

Robert Scottstraat 2

75 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.131 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Erasmuspark

INSTAPKLAAR SUPERMARKT OP A-LOCATIE IN AMSTERDAM TER OVERNAME!

Omschrijving
De veelzijdig supermarkt “Mamo Market” gelegen aan de Robert Scottstraat 2, 1056 AX te Amsterdam wordt u aangeboden. Het betreft een recent volledig vernieuwde supermarkt, gelegen in de welbekende Bos en Lommer nabij de Ring A10 en op loopafstand van het centrum.
De exploitatie is heel erg rendabel en heeft gedurende zijn bestaan een enorme klantenkring opgebouwd. Met meer dan 2 jaar ervaring op het gebied van verkopen, kopen in Amsterdam en omgeving heeft de supermarkt veel naamsbekendheid en vaste klantenkring zelfs uit het buitenland opgebouwd. Verder heeft de supermarkt goede reviews op marktplaats en Google. De winkel biedt veel services en producten voor de buurt en omgeving: Men kan er terecht voor uiteenlopende producten, zoals (telecommunicatie) accessoiresen, Pakketdienst : Post NL, MoneyTransfer service: Western Union en Ria, alle soorten beltegoeden, frisdrank, snoepgoed, huishoudelijke- en eetbare producten etc. De winkel is verder voorzien van veiligheidscamera's en beschikt over drie rolluiken. De supermarkt mag worden overgenomen met- of zonder inventaris.

Indeling
In het object wordt al een aantal jaar geëxploiteerd. De supermarkt is gelegen op een A-zichtlocatie waar zich mede de hoofdingang bevindt. Bij binnenkomst (ingang) bevindt men zich meteen in de ruime winkelruimte met verschillende indelingsmogelijkheden (meerdere ruimtes kunnen gecreëerd worden). Door de grote raampartijen (ruime frontbreedte) is er veel lichtinval in de winkel. Via de winkel is er toegang tot de opslag/magazijn ruimte met toilet.

Openingstijden
Het object wordt momenteel nog geëxploiteerd door de huidige eigenaar. De nieuwe eigenaar mag uiteraard zelf de openingstijden bepalen conform regelgeving van de Gemeente Amsterdam en het Westermarkt.

Bereikbaarheid:
Naast haar uitstraling is de uitstekend bereikbaarheid een pluspunt voor ondernemers. Door de goede ontsluiting naar Rijksweg A10 en het Centraal Station is de supermarkt zeer goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. Mede door haar ligging op de hoek en goede bereikbaarheid is deze supermarkt uitermate geschikt voor vele doeleinden en is het een visitekaartje voor haar gebruiker.

Parkeergelegenheid:
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg en uiteraard is recht op een parkeervergunning.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd met alle bijhorende voorraden, inventaris en huidige huurcontract. De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende: de bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill.

Overdracht:
In overleg.

Huurtermijn(en) 5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting: Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurtermijn(en): 3 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 3 jaar (flexibele mogelijkheden)
Huurborg: 3 maanden huurverplichting.
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, met bijbehorende algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
- Ca. 75 m2 VVO (winkelruimte + magazijn)
- Unieke locatie en kansen voor andere winkel concepten
- Alarmsysteem + camerasysteem door gehele pand
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist;
- Vraagprijs bedrijfsexploitatie: Prijs op aanvraag (huurrechten, inventaris, goodwill)
- Pand volledig gerenoveerd en vernieuwd
- Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.
- Promotiekosten: Niet van toepassing
- Ruime openingstijden
- Bekendheid in omgeving
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

Disclaimer: Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.