Resultaten laden ...

Raadhuisplein 36

60 m2 winkelruimte te huur in Stein

Kenmerken

Huurprijs € 1.100 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Te huur: ca. 60 m² BVO winkelruimte in winkelcentrum Stein.

Adres: Raadhuisplein 36 te Stein.

Algemeen:
het winkelcentrum in Stein is na de grote brand in 2009 volledig herbouwd en is in 2016 nieuw geopend. Het winkelcentrum betreft maar liefst 13.800 m² winkelruimte. Een aantrekkelijke mix van detailhandel en sfeervolle horeca heeft de uitstraling vergroot en bovendien is het winkelcentrum in trek bij consumenten uit België. Aanwezige winkels betreft een mix van landelijke- en lokale retailers.

Ligging en bereikbaarheid:
het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met de auto via de rijkswegen A2 en A76. Er zijn daarnaast ca. 500 (gratis) parkeerplaatsen, specifiek ten behoeve van het winkelpubliek, aanwezig. Bushaltes (lijn 11, 12 en 21) zijn op loopafstand gelegen.

Indeling object: ca. 60 m² BVO winkelruimte op begane grond.

Frontbreedte: ca. 10 m¹.

Parkeren: ca. 500 gratis parkeerplaatsen op parkeerterrein.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.100,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 2 jaar.

Servicekosten: € 65,- per maand

Promotiekosten: € 50,- per maand

Aanvaarding: In overleg.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan