Resultaten laden ...

Prinses Margrietstraat 24

83 m2 winkelruimte te koop in Ridderkerk

Kenmerken

Status Onder optie
Prijs € 169.500 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Slikkeveer

Moderne winkelruimte van ca. 59 m² op de begane grond met een opslag-/facilitaire ruimte van ca. 24 m² in de kelder, welke is voorzien van een keurig opleverniveau en ruime openbare parkeergelegenheid direct voor de deur in een kleinschalig buurtwinkelcentrum in woonwijk Ridderkerk-Slikkerveer.

De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 5,50 meter en is o.a. voorzien van vloerafwerking op de begane grond, een toegangsdeur in de voorgevel en een achteruitgang, een vrije hoogte van ca. 2,96 meter tot ca. 3,17 meter, verwarming, een pantry voorzien van inbouwapparatuur op de begane grond en een toiletruimte in de kelder. In de winkelstrip bevinden zich o.a. een dierenspeciaalzaak, een kapper, een voorraadruimte van de apotheek en Jan & Monique Wijnhandel & Slijterij.

Locatie:
De winkelruimte bevindt zich op de begane grond van een appartementencomplex aan de Prinses Margrietstraat in de (woon)wijk Slikkerveer-Zuidoost. Deze wijk is in de afgelopen jaren behoorlijk gerevitaliseerd door middel van het realiseren van nieuwbouwwoningen en nieuwbouw-appartementencomplexen, alsmede het herinrichten en vernieuwen van de infrastructuur. De locatie biedt middels o.a. de Rotterdamseweg verbindingen van en naar de rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda).

Afmetingen:
- winkelruimte : ca. 59 m²;
- kelderruimte : ca. 24 m² (opslag-/facilitaire ruimte).

Parkeren:
Ruime openbare parkeergelegenheid direct voor de winkelstrip.

Bestemming:
Gemengd: detailhandel en dienstverlening.

Bouwjaar:
1958 (bron: Bag-viewer).

Kadastrale gegevens:
Het object is kadastraal bekend als:
- gemeente Ridderkerk;
- sectie A;
- nummer 5655;
- appartementsindex A3.

Energielabel:
A, geldig tot 9 december 2025.

Voorzieningen/specificaties:
Winkelruimte op de begane grond:
- hardhouten pui met loopdeur en isolerende beglazing;
- frontbreedte ca. 5,50 meter;
- pvc-vloerafwerking;
- gesausde wanden;
- gesausd plafond, vrije hoogte variërend van ca. 2,96 meter tot ca. 3,17 meter;
- kabelgoot voorzien van spotverlichting;
- verwarminder door middel van cv-installatie en radiatoren;
- pantry voorzien van inbouwapparatuur;
- achteruitgang.

Opslag-/facilitaire ruimte in de kelder:
- bereikbaar door middel van houten trap;
- verdeeld in twee compartimenten;
- vrije hoogte variërend van ca. 1,97 meter tot ca. 2,22 meter;
- toiletruimte met fonteintje.

Vraagprijs:
€ 169.500,- k.k. (géén BTW).

Notarieel transport:
Op korte termijn mogelijk.

Vereniging van Eigenaars:
De winkelruimte maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Prinses Margrietstraat 2-36 te Ridderkerk. Het betreft een actieve VVE. De actuele VVE-bijdrage bedraagt € 127,34 per maand. Het actuele aandeel in het reservefonds bedraagt
€ 6.203,08 (op 18 juni 2024).

As is, where is:
De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De Verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Vertrouwelijkheid:
De informatie in deze verkoopbrochure is namens Verkoper door Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. verstrekt en is uitsluitend bestemd voor gebruik door de partijen aan wie het is gericht. De verkoopbrochure is uitsluitend bedoeld om informatie te verstrekken aan potentiële bieders en mag in geen enkel geval beschikbaar worden gesteld aan andere partijen dan degene aan wie het is gericht. U dient zich te allen tijde te onthouden van uitlatingen over uw deelname aan het verkoopproces, waaronder iedere vorm van inmenging, dat wil zeggen direct of indirect, openlijk of bedekt, in alle gesprekken die Verkoper met u heeft of aangaat met derde(n) aangaande het Verkochte tijdens onderhandelingen alsook daarna wanneer onderhandelingen met u niet hebben geleid tot een koopovereenstemming.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan