Resultaten laden ...

Plein van Zuid 24

103 m2 winkelruimte te huur in Soest

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De Bunt

5X GEEN PLEK ZOALS PLEIN VAN ZUID 24 TE SOEST
1. Centraal gelegen zelfstandige winkelunit
2. Winkelpromenade met moderne en aantrekkelijke uitstraling
3. Gemêleerd winkelaanbod
4. Uitstekende parkeergelegenheid
5. Zeer geschikt voor kapsalon, nagelstudio of vergelijkbare dienstverlening

ADRES
Plein van Zuid 24 (3768 ED) te Soest.

ALGEMEEN
De winkelunit maakt deel uit van een moderne winkelpromenade (bouwjaar 2004) gelegen in het winkelhart van Soest-Zuid. Aan de winkelpromenade zijn o.a. gevestigd het Kruidvat, een stomerij en een drankenhandel. De winkelpromenade is gelegen aan de noordzijde van een royaal parkeerterrein met aan de zuidzijde het winkelcentrum Soest-Zuid welke in 2017 geheel is gerenoveerd. In het centrum zijn o.a. gevestigd een Jumbo supermarkt, Trekpleister, Primera, bakkerij De Zoete Verleiding, kaasspecialist, schoenmaker, kapsalon, bloemist, Jola Mode, Beter Horen, juwelier, Eyewish, diverse modewinkels en enkele dag horeca zaken. Door de renovatie heeft het winkelcentrum een frisse en eigentijdse uitstraling.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Gelegen in het hart van Soest-Zuid. Het winkelcentrum is zeer goed bereikbaar door de goede ligging aan de belangrijke doorgaande weg van Soest. De bushalte met verbindingen naar Amersfoort en Hilversum bevindt zich op 50 meter loopafstand. De treinverbinding naar Den Dolder, Bilthoven, Utrecht en Baarn bevindt zich op 500 meter loopafstand.

OPPERVLAKTE
De winkelruimte is totaal groot circa 103 m² v.v.o.

Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

FRONTBREEDTE
De frontbreedte is ca. 10,5 meter.

WINKELSTAND
Welstandsklasse A1.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt casco verhuurd voorzien van o.a. :
• Winkelpui met entreedeur;
• C.V. ketel.
• Systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen;
• Toiletruimte o.a. v.v. tegelwerk en wastafel;
• Pantry voorzien van onder- en bovenkasten en close in boiler.

Tevens worden er door de vertrekkende huurder zaken ter overname aangeboden.

PARKEREN
In de directe omgeving en direct voor de winkel zijn ruim voldoende onbetaalde parkeerfaciliteiten aanwezig (blauwe zone). De winkel is gelegen direct aan het parkeerterrein aan de achterzijde van het kernwinkelcentrum van Soest-Zuid.

BESTEMMING/ GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het vigerende bestemmingsplan “Soest Midden en Zuid" van de Gemeente Soest geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als Centrum-2, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor:
• detailhandel;
• dienstverlening;
• horeca.

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag.

SERVICEKOSTEN / KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Huurder is zelfstandig contractant van de nutsvoorzieningen. Overige servicekosten zullen in nader overleg worden vastgesteld.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden. Oplevering op korte termijn is eventueel mogelijk.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290A BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan