Resultaten laden ...

Nieuwstraat 40

1.022 m2 winkelruimte te huur in Sint Michielsgestel

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Sint-Michielsgestel

Te huur Winkelruimte / Supermarkt in het centrum van Sint-Michielsgestel.

Het dorp beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten, winkels en horeca. Er zijn diverse supermarkten, boetiekjes en restaurants die bijdragen aan een bruisend dorpsleven. Daarnaast zijn er regelmatige markten en lokale evenementen die zorgen voor een levendige sfeer.

Oppervlakte
Nieuwstraat 40-42 is in totaal groot circa 1.022 m2 v.v.o. welke als volgt is onderverdeeld:
Begane grond 855 m2 v.v.o
1e verdieping 167 m2 v.v.o.
TOTAAL 1.022 m2. v.v.o.
Overdekt en met stelconplaten verhard buitenterrein groot circa 160 m2.

Ligging en bereikbaarheid
Sint-Michielsgestel is gunstig gelegen ten opzichte van grotere steden zoals 's-Hertogenbosch, dat op slechts enkele kilometers afstand ligt. De goede weg- en openbaar vervoersverbindingen maken het dorp makkelijk bereikbaar, terwijl het tegelijkertijd de rust en ruimte van het platteland biedt.

Sint-Michielsgestel telt ongeveer 30.000 inwoners en staat bekend om zijn hechte en gastvrije gemeenschap. De inwoners zijn trots op hun dorp en er is een sterk gemeenschapsgevoel. De vele lokale evenementen en activiteiten versterken de sociale cohesie en maken het een levendige plek om te wonen.

Parkeren
Eigen Parkeerterrein: Er zijn volop parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, welke direct naast de winkelruimte is gelegen.

Bestemmingsplan
In het omgevingsplan heeft de locatie de bestemming “Gemengde doeleinden”.
Momenteel is op de locatie een filiaal van de Jumbo supermarkt gehuisvest.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Uitgangspunt is een casco verhuur.

Huurcondities

Huurprijs: € 15.000,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, flexibele huurtermijn mogelijk.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan