Resultaten laden ...

Nieuwstraat 24

139 m2 winkelruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 1.350 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
Functionele en representatieve winkelruimte, welke in overleg afgewerkt zal worden, beschikbaar voor de verhuur en/of verkoop. De winkelruimte is gelegen aan één van de drukste winkelstraten van het stadscentrum van Hengelo.

De Nieuwstraat is een winkelstraat met een gevarieerd aanbod aan winkels, in de directe omgeving is een mix van lokale ondernemers en landelijke filiaalbedrijven waaronder NOMI’S, Elpees van Kees, Van Haren, Lucardi en Hunkemöller.

Onderhavige winkelruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 139 m² en een frontbreedte van ca. 6,3 meter. Thans is de winkelruimte vrij van inrichting. In overleg met huurder zal er op een nader te bepalen locatie een pantry en toilet gerealiseerd worden. Tevens zal verhuurder zorgdragen voor realisatie van een airconditioning centraal in de winkelruimte.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in een drukke winkelstraat welke behoort tot het kernwinkelgebied van Hengelo. Het kernwinkelgebied van Hengelo is afgesloten voor motorvoertuigen, m.u.v. laden- en lossen. Het NS trein- en busstation is op slechts 200 meter afstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
Winkelruimte: ca. 139 m²
Frontbreedte: 6,3 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend/verkopend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op ca. 1 minuut loopafstand is parkeergarage “De Beurs“ gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de bestemming “bestemming“. Ook maak het bestemmingsplan melding van een

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve winkelpui;
• Meterkast;
• Nieuw te realiseren pantry;
• Nieuw te realiseren toilet;
• Nieuw te plaatsen airco-installatie;
• Glasvezelbekabeling;

HUURPRIJS
€ 1.350,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

KADASTRAAL
Het geheel is plaatselijk bekend als Nieuwstraat 24, 7551 CX Hengelo, kadastraal bekend gemeente Hengelo, sectie O, nummer 1575 A1.

LEVERING
Het object zal “as is, where is“ worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

VRAAGPRIJS
Prijs op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Kuhlman Westerhof & De Kok
De heer mr. J.G.A. Kuhlmann
Bekenhorst 15
7622 CJ Borne

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan