Resultaten laden ...

Nieuwstraat 24

223 m2 winkelruimte te koop in Baarn

Kenmerken

Prijs € 242.500 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Te koop winkelruimte van ca. 223 m² gelegen aan een aanrijroute naar het kernwinkelcentrum van Baarn.
De winkel kent een frontbreedte van ca. 9 meter, wat bijdraagt in een hoge attentiewaarde en een grote stopkracht. De winkelpui kenmerkt zich door de royale hoeveelheid glas hierdoor is er voldoende natuurlijk daglicht in de winkel en er zijn uitgebreide etalage mogelijkheden.

Algemeen
Baarn gelegen in de provincie Utrecht heeft een boven lokale winkelfunctie met de Lage Vuursche en Eembrugge als kernen. Het winkelhart is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het kernwinkelcentrum van Baarn kenmerkt zich door de Jumbo Supermarkt, welke centraal in de hoofdwinkelstraat is gevestigd in combinatie met lokale speciaalzaken alsmede diverse filiaalbedrijven. Door haar energieke winkelaanbod en het gratis parkeren kent ze een aanzienlijke aantrekkingskracht.

Vloeroppervlak
De winkel kent een totaal bruto vloer oppervlakte van 223 m², aan de begane grond, verdeeld over 165 m² verkoopoppervlak en ca. 58 m² opslag aan de achterzijde.

Bestemmingsplan
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Baarn geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en dienstverlening.

Opleveringsniveau
De winkel zal in huidige staat, leeg en vrij van huur worden overgedragen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Baarn, sectie L, nummer 2200, appartementsrecht A1.

Vraagprijs
€ 242.500,- k.k.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan