Resultaten laden ...

Molenwieken 19

105 m2 winkelruimte te huur in Veghel

Kenmerken

Huurprijs € 1.400 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Te huur
Midden in het winkelcentrum van Veghel is deze commerciële multifunctionele winkelruimte van ca. 105 m² vvo gelegen. Naast winkel is deze multifunctionele ruimte ook geschikt voor diverse doeleinden zoals horeca. De ruimte is erg net afgewerkt met een vlakke betonnen vloer. De wanden hebben deels behang, houten panelen of zijn voorzien van kleur. De winkel is keurig afgewerkt en instapklaar!

Het pand heeft een frontbreedte 7 meter en beschikt over systeemplafonds met tl-verlichting en spots. De voorzieningen omvatten een CV-ketel met radiatoren, evenals een airco, pantry en toilet. Het pand is voorzien van energielabel C.

Het pand is gelegen aan een plein met winkels als Kruidvat, ICI PARIS XL, Intertoys en Jola. Het centrum van Veghel is een mix van ruim 150 unieke (speciaal)zaken: vol ambacht, passie en vakmanschap. De ideale omgeving om jouw onderneming te starten of voort te zetten!

De oppervlakte van het geheel is ca. 105 m² vvo.

Omgeving
De winkelruimte is gelegen midden in het winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de nabije omgeving zijn o.a. Kruidvat, ICI PARIS XL, Intertoys en Jola te vinden.
De bereikbaarheid per auto is goed. De belangrijkste uitgangswegen zijn snelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen) en provinciale weg N279 (’s-Hertogenbosch - Helmond).

Huurprijs & -condities
Huurprijs: € 1.400,= per maand excl btw
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks "alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan "90%-criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan