Resultaten laden ...

Markt 42

346 m2 winkelruimte te huur in Panningen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 346 m²
Functie Winkelruimte

Het te huur aangeboden object betreft een prominent in het centrum aan de Markt 42 te Panningen gelegen winkelruimte. De winkel, jarenlang in gebruik bij Parfumerie en Drogisterij Pour Vous maakt deel uit van Winkelcentrum De Pit te Panningen.

Panningen heeft een unieke combinatie van dorpse gezelligheid met bijna stadse allures. Het supermarkt- en winkelaanbod is uitgebreid en bijzonder compleet. Aan de ene kant lokale boetiekjes en zelfstandige winkeliers die u nergens anders vindt, met daarnaast verschillende landelijke ketens. Winkels in Panningen vervullen een boven-regionale functie. In de zomer weten toeristen van enkele tientallen omliggende vakantieparken het centrum van Panningen ook goed te vinden.

De winkel beschikt over energielabel A+++

VOORZIENINGEN:
Het object zal casco worden verhuurd. In overleg met vertrekkende huurder kan de winkel worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen ( overname) :
- Representatieve entree met een front van ca. 11 m¹,
- Warmtegordijn,
- Rolluiken,
- Tegelvloer,
- Systeemplafond met inbouwverlichting,
- Klimaatinstallatie / airco,
- Eigen meterkast met aansluitingen,
- Pantry,
- Toilet,

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
De hoogte van de servicekosten bedragen € 300,- per maand ex BTW.Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. Promotiekosten / winkeliersvereniging is rechtstreeks te voldoen. Het object beschikt over eigen bemetering ten behoeve van gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Panningen is via de snelweg A67 en de N560 goed bereikbaar. Op loopafstand is een bushalte gelegen. De bevoorrading geschiedt via de voor- en achterzijde.

PARKEREN:
Op korte loopafstand bevinden zich een tweetal openbare parkeerterreinen (blauwe zone - onbetaald).

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg, op korte termijn.