Resultaten laden ...

Markt 12

233 m2 winkelruimte te koop in Wijk

Kenmerken

Prijs € 795.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Soester Hoogt

Midden in Wijk bij Duurstede, gelegen op de hoek van de Markt en de Volderstraat, is dit prachtige rijksmonumentale pand gelegen op een prominente zichtlocatie aan het mooie marktplein midden in het centrum.

Op de begane grond, bel-etage en 1ste verdieping is een sfeervolle en prachtige authentieke winkelruimte gelegen die is voorzien van veel originele elementen zoals bijvoorbeeld een karakteristiek balkenplafond. De 1ste verdieping biedt een mooi uitzicht over het marktplein en de Grote Kerk. Op de 2de en 3de verdieping is een appartement gelegen. Dit appartement is zowel via de eigen ingang aan de Volderstraat als binnendoor vanuit de winkel bereikbaar. Van de 1ste verdieping is eenvoudig weer een woning te maken.

Wijk bij Duurstede is van oudsher een vestingstad en voorzien van een oude stadskern met een gezellig centrum en mooie straatjes, monumentale panden, een verscheidenheid aan horecazaken en een overzichtelijk en gezellig winkelcentrum. Midden in het centrum op de markt staat de majestueuze Grote Kerk. Tevens bevinden zich op de markt sfeervolle terrasjes en worden daar het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd.

Wijk bij Duurstede is gelegen in een prachtige omgeving in de hoek van de Rijn/Lek en het Amsterdam-Rijnkanaal met veel wandel- en fietsroutes en op korte reisafstand van onder andere Utrecht.

BEREIKBAARHEID
- Met eigen vervoer:
De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed. Wijk bij Duurstede is centraal gelegen tussen verschillende grote rijkswegen. Zo is de rijksweg A12 en de rijksweg A2 (via de N229) in ongeveer 25 minuten bereikbaar. De rijksweg A15 (via de N229, N320, N834) is op een rijafstand van circa 35 minuten gelegen.

- Het openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. Op circa 250 meter is de bushalte gelegen met een directe busverbinding (buslijn 41 en 56) in de richtingen Utrecht CS, Bunnik, Odijk, Cothen, Doorn, Driebergen, Zeist, Soesterberg en Amersfoort.

OPPERVLAKTE
De totaal verhuurbaar vloeroppervlak is circa 232,73 m².
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Wijk bij Duurstede
Sectie: B
Nummer: 1875
Kadastrale grootte: 109 m²

BESTEMMING
Conform bestemmingsplan “Binnenstad Wijk bij Duurstede 2018”. De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel;
- dienstverlening;
- kantoren;
- voorzieningen voor gezondheidszorg;
- voorzieningen voor cultuur en ontspanning;
- maatschappelijke voorzieningen;
- ateliers en galeries;
- bedrijven, zoals opgenomen in bijlage 1, 'Staat van bedrijfsactiviteiten';
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca - tot en met categorie 2C': tevens horeca in categorie 2A, 2B en 2C, zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van horeca-activiteiten.

Wonen:
- op de verdieping (al dan niet in combinatie met een aan-huis-verbonden-beroep en/of -bedrijf).

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
Het object wordt op basis van “as is, where is” verkocht en in de huidige staat aangeboden. De winkelruimte gelegen op de begane grond en bel-etage is onder andere voorzien van:
- vloerverwarming winkel (begane grond);
- CV ketel;
- glasvezelaansluiting;
- huidige vloerbedekking op de begane grond en verdiepingen;
- pantry voorzien van onderkastjes op de begane grond;
- keuken voorzien van onder- en bovenkastjes op de 1ste.

VRAAGPRIJS
- Optie 1: € 795.000,- kosten koper
Op basis van “as is, where is” zoals beschreven in het opleverniveau.

- Optie 2: € 895.000,- kosten koper
Op basis van “as is, where is” zoals beschreven in het opleverniveau en inclusief volledige en kant en klare boekwinkel voorzien van inventaris, kassasysteem, voorraad, meubilair, etc. (indien gewenst kunnen wij hierover nadere toelichting geven).

BOUWJAAR
1928.

ENERGIELABEL
Niet van toepassing, het object betreft een Rijksmonument.

HUUR
Eventuele verhuur van de winkelruimte gelegen op de begane grond bel-etage ten behoeve van een boekwinkel is bespreekbaar.

AANVAARDING
In overleg, op korte termijn mogelijk.

OVERIGE
Meer gedetailleerde informatie kan op verzoek worden verkregen in een digitale dataroom, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.