Resultaten laden ...

Linie 369

400 m2 winkelruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Schoonlocht

Te huur diverse winkel- en horecaruimten in wijkwinkelcentrum 't Fort te Apeldoorn

ADRES
LINIE 369 Apeldoorn

HUURPRIJS
Op aanvraag

LOCATIE
Winkelcentrum 't Fort is één van de grotere wijkwinkelcentra in Apeldoorn in de wijk Osseveld-Woudhuis. Het is gebouwd in 2001 als onderdeel van de vinex-wijk om te voorzien in de behoefte van de nieuwe wijk. Het winkelcentrum is goed zichtbaar van de N345 een rijksweg die pal naast het winkelcentrum loopt. Met een grote diversiteit aan winkels kan iedereen hier voor zijn aankopen terecht.

WINKELCENTRUM
‘t Fort is een niet overdekt winkelcentrum in Apeldoorn en is in 2001 geopend. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van zo’n 4.850 m² en telt momenteel een 20-tal verkoopunten. Het winkelcentrum heeft twee grote supermarkten, Albert Heijn en Dirk van de Broek. Op woensdag is er altijd een weekmarkt van 10:30 tot 18:00 uur. Dit zorgt voor veel traffic en een levendige sfeer in het gebied, wat kansen biedt voor ondernemers om meer klanten te trekken. Naast de supermarkten vindt u hier o.a. Kruidvat, New York Pizza, Primera, Bakkerij Toet, Van Wamelen Optiek, Mitra Slijterij en Smile Kappers.

PARKEREN/BEREIKBAARHEID
Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar rondom het winkelcentrum. Dit maakt het gemakkelijk en aantrekkelijk voor klanten om met de auto te komen winkelen.

VERZORGINGSGEBIED
Het primaire verzorgingsgebied van winkelcentrum ‘t Fort beslaat de wijk Osseveld-Woudhuis met circa 13.000 inwoners. Het grotere gebied rondom het winkelcentrum omvat de stadsdelen Noordoost en Zuidoost met in totaal 62.400 inwoners. Ruim 90% procent van de bezoekers zijn dan ook locale bezoekers.

OPPERVLAKTE
vanaf 80 m² tot ca. 400 m² b.g.