Resultaten laden ...

Limbrichterstraat 40

125 m2 winkelruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 750 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

OBJECT
In het hartje van Sittard centrum bieden wij deze voormalige winkelruimte aan van in totaal ca. 125m² verdeeld in: een winkelruimte met toonbank, kleedruimtes en winkelinrichting tbv kledingzaak, met achterdoor een ruimte voor kantine, opslag en een toilet. Er is een achter gelegen tuingedeelte. De verdieping is niet in gebruik.

LOCATIE
Het centrum van Sittard is zeer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen bij het Stadhuis met een loopafstand van 300 meter en een bijbehorende looptijd van 4 minuten. Het dichtstbijzijnde treinstation is eveneens gelegen op een loopafstand van 900 meter en een bijbehorende looptijd van 11 minuten.
De Limbrichterstraat vormt samen met o.a. de Walstraat en de Paradijsstraat het A1 winkelgebied van Sittard. In de directe omgeving zijn onder andere gehuisvest: VeroModa, IciParis, Douglas, Specsavers, MS Mode, C&A, H&M en vele andere landelijk opererende retailers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt oplevering in de huidige staat, voorzien van een inrichting tbv een kledingzaak met o.a. eigen gas-, water-, elektra aansluitingen, CV-installatie, hete-luchtgordijn, kitchenette, stalen rolluik.

Huurvoorwaarden:
- ROZ-model huurovereenkomst
- huurperiodes bespreekbaar
- betaling per maand vooruit
- 3 maanden bankgarantie inclusief BTW
- jaarlijkse index conform CPI

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan