Resultaten laden ...

Levendaal 136

200 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 3.100 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Levendaal-Oost

Met plezier willen wij hierbij het volgende object onder uw aandacht brengen: een bijzonder grote en representatieve winkelruimte gelegen aan het Levendaal 136 te Leiden. Dit pand, prominent gelegen aan het bekende Levendaal, biedt een uitzonderlijke zichtlocatie op de hoek van de Bolwerkstraat binnen de singels van Leiden.

Deze unieke winkelruimte beschikt over een oppervlakte van maar liefst 200 m² en heeft een indrukwekkende frontbreedte van bijna 12 meter. Het pand is 22 meter diep en wordt gekenmerkt door een overvloed aan daglicht dankzij de ramen aan de zijkant van de gevel. Een bijzonderheid van dit pand is dat het één van de weinige plekken in de omgeving is waar bezoekers nog per uur betaald kunnen parkeren, in tegenstelling tot de rest van de binnenstad waar men direct een dagkaart moet afnemen of de auto in een parkeergarage moet parkeren. Kortom, dit verhoogt de bereikbaarheid en het gemak voor klanten aanzienlijk.

Daarnaast beschikt het pand over een koelcel en grote overheaddeur aan de achterzijde, met afmetingen van 4,2 meter breed en 3,2 meter hoog. Dit maakt de winkelruimte extra aantrekkelijk.

De winkelruimte is onder de Leidenaren bekend als de voormalige bloemen- en plantenshop.

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen in het hart van Leiden, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis, monumentale bouwwerken, en sfeervolle grachten. De afgelopen jaren heeft de gemeente Leiden veel geïnvesteerd in het verbeteren van de binnenstad en het realiseren van parkeergarages. De voltooiing van de Cityring heeft de bereikbaarheid van deze levendige omgeving verder vergroot.

Leiden, ook wel bekend als de Sleutelstad, herbergt de oudste universiteit van Nederland en profileert zich als een centrum van wetenschappelijke kennis en nieuwe technologie (Science Park). Toerisme speelt een steeds belangrijkere rol in deze historische vestingstad, met trekpleisters zoals Naturalis, het Museum van Oudheden, het Museum Volkenkunde, en Corpus. De ligging nabij de Noordzee en de Bollenstreek (Keukenhof) draagt hier eveneens aan bij.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat, beschikt o.a. over:
- Lambriseringen
- Pantry;
- Toiletruimte;
- Verlichting;
- Koelcel;
- Overheaddeur.

HUURPRIJS
€ 3.100,- per maand exclusief BTW

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met leveranciers van G_W_E en data/telefoon.

HUURTERMIJN
5 + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Het object is in overleg beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Leiden
Sectie : D
Nummer : 1742-1743-1569
Grootte: 247 m²

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder.
Voorbehoud voor vergunning als gebruik als kantoorruimte.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip en onder begeleiding met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. (071- 760 00 50)

GEINTERESEERD
Indien u na een bezichtiging interesse heeft in dit pand, kunt u ons uw gegevens toesturen dat voldoet aan de volgende criteria:
• Geef een duidelijke omschrijving van wie u bent en wat uw onderneming doet.
* Aanvullende informatie, zoals uw website, KvK-nummer en een kopie van uw ID, is altijd welkom en kan ons helpen om uw bedrijf beter te beoordelen. We kijken uit naar uw reactie en staan klaar om u nader te informeren over het vervolgproces.

DISCLAIMER
Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan