Resultaten laden ...

Korte Brugstraat 19

150 m2 winkelruimte te koop in Etten-Leur

Kenmerken

Prijs € 349.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Noord 2

Multifunctionele commerciële ruimte beschikbaar in Etten-Leur aan de Korte Brugstraat 19. Het pand kent een nette uitstraling en door de goede ontsluiting naar Rijksweg A58 en het Station Etten-Leur is de unit zeer goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets. Zo is er in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig en bevindt de dichtstbijzijnde bushalte zich loopafstand.

Mede door de gunstige ligging en goede bereikbaarheid is deze winkel-/kantoorruimte uitermate geschikt voor detailhandel en dienstverlenende bedrijven, en vormt het een visitekaartje voor haar gebruikers.

Metrages (BVO)

Winkelruimte: circa. 90 m2

Interne opslagruimte: circa. 20 m2 (inclusief pantry)

Vrijstaande garage: circa. 40 m2 BVO

Parkeren
Bij de unit zijn geen privé parkeerplaatsen beschikbaar. In de nabije omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Buitenterrein
Op het achtergelegen buitenterrein staat een riante garage en fietsenstalling die als opslagruimte gebruikt kunnen worden. Het toegangspad aan de zijkant van het gebouw is in eigendom van de VvE en dient ten alle tijden vrij te blijven voor de toegang tot de bovenwoning.

Bestemmingsplan
Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een “Gemengde doeleinden" bestemming en zijn de gronden bestemd voor detailhandelsbedrijven, horecabedrijven in de categorieën 1 en 2, persoonlijke en zakelijke dienstverlening.

Daarnaast zou wonen, met goedkeuring van de gemeente Etten – Leur, eveneens tot de mogelijkheden behoren. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De unit zal in huidige staat worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:

- Laminaatvloer
- Spot verlichting
- Stucwerkplafond
- Stucwerkwanden
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Wandradiatoren
- CV- installatie
- Brandpreventiemiddelen
- Pantry
- Toiletruimte
- Lichtkoepels
- Airconditioning
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Frontbreedte: circa. 5 meter

Koopcondities

Vraagprijs: € 349.000,- k.k. excl. BTW

VvE - Bijdrage: € 150,- per maand excl. BTW

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan