Resultaten laden ...

Kamp 27

125 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 25.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Beestenmarkt

ALGEMEEN
Dit winkelpand is gelegen in het hart van het bruisende centrum van Amersfoort, aan de Kamp 27. Deze high-traffic locatie trekt een grote stroom passanten, wat zorgt voor een levendige sfeer en uitstekende zichtbaarheid voor uw onderneming. De Kamp is niet alleen de thuisbasis van diverse gerenommeerde retailzaken, maar ook van een breed scala aan charmante horecagelegenheden. Dit creëert een unieke mix van winkels en eetgelegenheden, wat bijdraagt aan de aantrekkelijke variëteit van deze straat.

De Kamperbinnenpoort fungeert als een symbolische toegangspoort; zodra je eronderdoor loopt vanuit het centrum, betreed je een wereld vol exotische en avontuurlijke winkels. Dit deel van de Amersfoortse binnenstad staat bekend om zijn bijzondere winkels met een eigen karakter en een verrassend assortiment, variërend van eigentijds design tot exclusieve kleding, sieraden en culinaire specialiteiten. Veel van deze winkels zijn gevestigd in authentieke panden die met zorg zijn gerestaureerd, wat bijdraagt aan de historische charme van de omgeving.

Naast de reguliere bezoekers van het kernwinkelgebied trekt dit deel van de straat ook consumenten die de nabijgelegen horeca en de weekmarkt op De Hof bezoeken. Het pand ligt centraal en op korte loopafstand van diverse parkeergarages, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid voor klanten.

LOCATIE
Amersfoort is een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen, met jaarlijks duizenden bezoekers die de mooie binnenstad komen verkennen. De stad telt ongeveer 160.000 inwoners en bedient een breder verzorgingsgebied van ruim 250.000 mensen uit omliggende plaatsen. De winkel bevindt zich midden in het winkelhart van Amersfoort, een historische binnenstad die bekendstaat om haar gevarieerde aanbod aan winkels, horecazaken en karakteristieke gebouwen.

Deze sfeervolle winkelstraat, met zijn kenmerkende architectuur, biedt een mix van lokale ondernemers en landelijke ketens, wat resulteert in een divers aanbod van producten en diensten. Nabijgelegen bedrijven zijn onder andere Runners4Life, Sjenkels, Jack's Casino, Star Juwelier, Werners Optiek, Scapino en vele andere succesvolle ondernemingen.

Vlakbij bevindt zich De Hof, een centraal plein dat bekendstaat om zijn horecagelegenheden, de wekelijkse markt en diverse grote evenementen en optredens. Dit maakt de locatie extra aantrekkelijk voor ondernemers die willen profiteren van de constante stroom bezoekers in deze levendige omgeving.

BEREIKBAARHEID
50 – 100 m tot de bus;
3 – 4 km tot de A28;
0 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 125 m² VVO op de begane grond, als volg verdeeld:
- Winkelruimte 112 m²;
- Magazijn/berging 13 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 25.000,- per jaar exclusief btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

BOUWJAAR
Bouwjaar is ca. 1906.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid in de diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan