Resultaten laden ...

Ina Boudier-Bakkerstraat 3

400 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 235 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Dobbewijk-Noord

Gelegen aan de entree van winkelcentrum “De Stevensbloem”, in de wijk Stevenshof, bieden wij deze uitstekende multifunctionele ruimte aan die geschikt is voor zowel winkel-, horeca-, detail-, dienstverlening- en maatschappelijke doeleinden. De hoekunit heeft een oppervlakte van ca. 200 m², is voorzien van een breed front en grenst aan de Kwalitaria en Bruna. In het winkelcentrum zijn een groot aantal landelijke retailketens vertegenwoordigd, zoals supermarkt Albert Heijn, supermarkt Dirk, Bakker Van Maanen en Bike Totaal. Deze locatie is niet alleen aantrekkelijk vanwege de brede bestemmingsmogelijkheden of het diverse winkelaanbod, maar ook dankzij de uitstekende parkeergelegenheid, wat het gemakkelijk maakt voor bewoners uit Voorschoten en Leiden om hier te winkelen.

Locatie
Winkelcentrum “De Stevensbloem” is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijkswegen A4 en A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N11. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens als goed te kenmerken. Diverse bushalten alsmede NS-Station ‘De Vink’ zijn op loopafstand gelegen.

Oppervlak
Ca. 200 m², gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering
In huidige staat, o.a. voorzien van:
- Toilet;
- Pantry.

Bestemming/gebruik
“Gemengde doeleinden”, zie ook bijlage. Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 235,- per m² per jaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Het object is vrijgesteld van BTW. Verhuurder zal niet opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Het object beschikt over energielabel C.

Parkeervoorzieningen
Goede gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan