Resultaten laden ...

In den Vijfhoek 25

58 m2 winkelruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs € 11.940 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kern

Winkelcentrum in den Vijfhoek is een modern winkelcentrum met verschillende passages, waar je een ruim aanbod aan winkels vindt. Een aantal jaren geleden heeft het in 1980 geopende winkelcentrum een ingrijpende facelift ondergaan en zijn een aantal winkelunits gerenoveerd en uitgebreid. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het vestigen van een horecavoorziening. Door het gevarieerde aanbod aan winkels en een ruim en licht middenplein is het hier aangenaam overdekt winkelen. Regelmatig vinden er evenementen & activiteiten plaats in het winkelcentrum.

Oldenzaal! Daar wil je toch ook zitten als ondernemer.

Wij hebben in dit veelzijdige winkelcentrum de volgende units beschikbaar:

- In den Vijfhoek 121 | Horeca- c.q. winkelunit, verdeeld over 2 verdiepingen (ca. 174 m2 begane grond en ca. 16 m2 verdieping). In overleg zijn er terrasmogelijkheden.
Huurprijs: € 27.300,- per jaar / € 2.275,- per maand, excl. BTW en excl. service- en promotiekosten.

- In den Vijfhoek 25 | Winkelunit van ca. 58 m2.
Huurprijs: € 11.940,- per jaar / € 995,- per maand, excl. BTW en excl. service- en promotiekosten.

- In den Vijfhoek 39 | Winkelunit van ca. 99 m2.
Huurprijs: € 15.000,- per jaar / € 1.250,- per maand, excl. BTW en excl. service- en promotiekosten.

- In den Vijfhoek 61 / In den Vijfhoek 57 | Winkelunit van ca. 52 m2 en ca. 166 m2, totaal groot ca. 218 m2.
Huurprijs: € 33.000,- per jaar / € 2.750,- per maand, excl. BTW en excl. service- en promotiekosten.

Service- en promotiekosten:
De servicekosten bedragen € 42,- per m2 per jaar (de componenten van de servicekosten zijn als volgt: huurder specifieke kosten, beveiligingsinstallaties, telefoon abonnementen (liften, alarm etc.), onderhoud deuren, elektra, water & gas (algemene ruimten), glasverzekering, ongedierte bestrijding, onderhoud (technische) installaties, schoonmaakkosten, surveillance/brand sluitronden en vuilafvoer.)
De promotiekosten bedragen circa € 10,- per m2 per jaar.

Centrale plein:
Het centrale plein is een belangrijk knooppunt voor de doorstroming binnen het winkelcentrum. Dit plein is een ontmoetingsplek met onder andere lees- en verblijfsruimte voor de aanwezige bibliotheek. Het idee hierachter is een stadse, open sfeer waar winkelend publiek aangenaam kan vertoeven. Daarnaast zijn er brede trappen en een flauwe helling aanwezig om opstoppingen te voorkomen en de toegankelijkheid te vergroten.

Locatieaanduiding/omgevingsfactoren.
Het object is gelegen in hartje Oldenzaal op een A1 locatie met onder andere een entree aan de Vestingstraat, Nagelstraat en Grootestraat. Overige winkels in winkelcentrum in den Vijfhoek zijn o.a. Albert Heijn, Blokker, Candy Corner, Gall & Gall, G&W Rozemarijn, Action, Hebbez, Kruidvat, Scapino en Vako kantoorboekhandel.

Bereikbaarheid:
Vanwege de centrale ligging is het winkelcentrum goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het winkelcentrum is gelegen in het stadscentrum van Oldenzaal. Het NS- en busstation zijn op circa 10 minuten loopafstand van het centrum gelegen.

Parkeren:
Bij winkelcentrum in den Vijfhoek is aan de Vestingstraat een groot parkeerterrein aanwezig (betaald parkeren). Voor de parkeerplekken naast het winkelcentrum gelden de volgende tarieven:
1e uur € 1,30
2e uur € 1,30
3e uur € 0,90
4e uur € 0,90
De rest van de dag is gratis.
Dagtarief is € 4,40

Er moet betaald worden van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdagavond (koopavond) tot 21:00 uur.

Eveneens is onder het naastgelegen winkelcentrum ‘De Driehoek’ een parkeergarage aanwezig. De parkeergarage is licht en ruim opgezet en kent een goedkoop parkeertarief. Ook zijn er in de directe nabijheid diverse openbare parkeervoorzieningen.

Oppervlakte:
De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
Per unit zijn de voorzieningen verschillend, variërend van casco tot casco met nader overeen te komen -aanvullende- voorzieningen.

Aanvaarding:
De aanvaarding geschiedt in overleg met opdrachtgever.

Huurprijs:
Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de BTW wetgeving huurder niet aan het criterium ‘meer dan 90% BTW belaste prestaties te verrichten’ voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM).

StadsNoabers:
Samen werken aan een levendige en toekomstbestendige Oldenzaalse binnenstad. Dat is het doel van de StadsNoabers. Dit is samenwerkingsverband waarin vertegenwoordigers van de St. Ondernemersfonds Binnenstad Oldenzaal, Vastgoed, Horeca, evenementenorganisaties, MKB, Cultuur, Tourist Info, WBO Wonen en de gemeente Oldenzaal de handen ineen geslagen hebben. Samen werken aan de toekomst van de binnenstad van Oldenzaal. Vanuit het Actieprogramma Binnenstad Oldenzaal is zelf een subsidieregeling beschikbaar.

Met een ideale ligging en een diversiteit aan winkels belooft dit een toplocatie te zijn voor jouw (nieuwe) onderneming. Laat je inspireren door de levendige sfeer en de constante stroom van bezoekers die dit winkelcentrum kenmerken. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek in dit dynamische winkelcentrum te reserveren!