Resultaten laden ...

Hoogstraat 130 A

115 m2 winkelruimte te koop in Schiedam

Kenmerken

Prijs € 250.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Buurt 00

Voor de verkoop bieden wij deze winkelruimte aan midden in het historisch centrum van Schiedam. Het object is in totaal ca. 115 m² (VVO) groot en heeft een zeer nette afwerking, achterin de winkel bevindt zich separaat de keuken. Tevens heeft de winkel een droge kelder, toiletruimte en bergkasten.

Ligging en bereikbaarheid:
In het historisch centrum van Schiedam nabij de Grote Markt met het oude Stadhuis, de Grote of Sint Janskerk en diverse musea zoals het Nationaal Jenevermuseum. De Hoogstraat is voetgangersgebied waar ook fietsers toegestaan zijn.
De afslag Schiedam van rijksweg A-20 ligt op slechts 4 min. Parkeergelegenheid in de nabije omgeving in diverse parkeergarages of betaalde parkeervakken. Het is ook uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer met bus- en tramhaltes op de Broervest. Op ca. 20 min. loopafstand bevinden zich NS-station Schiedam alsmede het nieuwe metrostation.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlakte van de winkel gelegen op de begane grond bedraagt ca. 85 m² en een kelder van ca. 30 m².
Metrages op basis van eigen inmeting.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, leeg en vrij van huur en gebruik waarbij diverse roerende zaken ter overname worden aangeboden in overleg.

Vraagprijs:
€ 250.000,- k.k. exclusief eventueel verschuldigde btw.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het object is bestemd als winkelruimte.

Energielabel:
Dit gebouw heeft een energielabel C, geldig tot 17-07-2034.

Kadastraal:
Gemeente Schiedam
Sectie B
Nummer 3903
Appartementsindex 1
Eigen grond

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de winkelruimte gelegen aan Hoogstraat 130A te Schiedam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan