Resultaten laden ...

Hengelosestraat 184

86 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 900 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Walhof-Roessingh

ALGEMEEN
Het betreft een representatieve commerciële ruimte, geschikt voor uiteenlopende doeleinden, gelegen aan de Hengelosestraat.

Deze commerciële ruimte bevindt zich aan één van de belangrijkste verkeersaders van Enschede, de verbindingsweg tussen Hengelo en Enschede. Kenmerkend voor deze locatie is een uitstekende zichtbaarheid. De omgeving biedt een diversiteit aan bedrijvigheid, waaronder afhaalrestaurants, een zonnestudio en het drukbezochte winkelcentrum Schuttersveld.

De commerciële ruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 43 m² en bestaat uit een drietal ruimtes, te weten de commerciële ruimtes en een tweetal afsluitbare ruimtes welke dienst kunnen doen als vergaderruimte en/of magazijnruimte.

BEREIKBAARHEID
De commerciële ruimte is gelegen aan een drukke doorgaande weg, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto, fiets en het openbaar vervoer. Bovendien biedt de nabijheid van belangrijke verbindingswegen een snelle toegang tot zowel Enschede als Hengelo. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd in de omgeving, waardoor uw klanten en medewerkers de locatie gemakkelijk kunnen bereiken.

Dit object biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare en direct beschikbare commerciële ruimte in een levendige omgeving.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 43 m² en is als volgt onderverdeeld:

Commerciële ruimte: ca. 43 m²
Frontbreedte: 3,4 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A+.

PARKEREN
In de nabijheid van het object is er voldoende gelegenheid tot parkeren (betaald). In de directe omgeving zijn meerdere parkeerhavens gesitueerd, ook is er voldoende parkeergelegenheid aan het winkelcentrum Schuttersveld.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bolhaar – Roessingh 2016“ heeft het onderhavige de bestemming “Gemengd - 2“ d.w.z. dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat als zijnde casco, opgeleverd.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 95,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 900,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan