Resultaten laden ...

Grotestraat 112

200 m2 winkelruimte te huur in Almelo

Kenmerken

Huurprijs € 1.350 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Zuid

In het centrum van Almelo bieden wij een bedrijfsruimte van circa 200 m² aan. Gelegen aan de Grotestraat 112 bevindt de ruimte zich op de eerste verdieping en is te bereiken middels een ruime entree op de begane grond. De ruimte is ideaal geschikt voor onder meer kapperszaak, zonnebankstudio, schoonheidssalon, yogastudio en huiswerkbegeleiding.

In het pand bevinden zich onder andere 2 wc's, een keuken en een laminaat vloer.

Parkeren
De ruimte beschikt over twee privé parkeerplaatsen.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.350,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Huurtermijn: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurindexering en servicekosten: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan