Resultaten laden ...

Fransenstraat 23

153 m2 winkelruimte te koop in Vlaardingen

Kenmerken

Prijs € 179.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Centrum

Voor verkoop is beschikbaar een commerciële/maatschappelijke ruimte gelegen aan de Fransenstraat 23 in Vlaardingen. De ruimte is gelegen in het centrum van Vlaardingen nabij het winkelcentrum het Liesveld en beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 65 m² op de begane grond en ca. 88 m² in het souterrain.

Vraagprijs:
€ 179.000,-- k.k.

Kadastraal:
Gemeente Vlaardingen, sectie M, nummer 2215 index 1 (1/2 aandeel in de gemeenschap).
Het appartementsrecht is gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 348,85.
Het erfpachtrecht eindigt op 31 december 2052.

Oppervlakte:
Het oppervlak van de commerciële/maatschappelijke ruimte bedraagt 153 m² vvo verdeeld over een begane grond van 65 m² vvo en een souterrain van 88 m2 vvo.
Bovenstaande oppervlaktes zijn gebaseerd op de basisadministratie adressen en gebouw alsmede eigen meting.

Bouwjaar:
1956

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel A++.

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt "as is" verkocht en opgeleverd leeg vrij van huur en gebruik.

Ligging en bereikbaarheid:
Het Liesveld is een bekend winkelgebied in het centrum van Vlaardingen. Het biedt een mix van winkels, horeca en andere voorzieningen, wat het tot een levendig en aantrekkelijk deel van de stad maakt voor zowel bewoners als bezoekers. Het centrum van Vlaardingen beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels.

Met de auto: Vanaf de snelweg A20 neem je afslag 10 (Vlaardingen) en volg je de borden richting het centrum. Vervolgens kun je via de hoofdwegen en lokale straten gemakkelijk naar de Fransenstraat rijden.
Openbaar vervoer: Vlaardingen is goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn diverse buslijnen die door de stad en langs het centrum rijden. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Vlaardingen Centrum.

Aanvaarding:
Per direct.

Bestemming:
Het object heeft een centrum bestemming waar ambachtelijke bedrijvigheid, detailhandel, dienstverlening, horeca tot cat. 1, kantoren met baliefunctie en maatschappelijke voorzieningen zijn toegestaan.

Energielabel:
De winkelruimte beschikt over een energielabel A++.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van een commerciële/maatschappelijke ruimte gelegen aan de Fransenstraat 23 in Vlaardingen Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.