Resultaten laden ...

Elzaspassage 12

567 m2 winkelruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 75.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Xenos, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, KPN, Van Uffelen Mode, SoLow et cetera.

Object
De bij NORAH in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 283 m² op de begane grond met een bewinkelbare eerste verdieping van circa 284 m². Mede door de centrale ligging aan de T-splitsing in de passage, heeft de winkelruimte veel attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bron-parkeerpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage vervolgens te bereiken.

Overige
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de inning van de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan