Resultaten laden ...

Dorpsstraat 56

288 m2 winkelruimte te koop in Lexmond

Kenmerken

Prijs € 575.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Lexmond Kern

DORPSSTRAAT 56 LEXMOND | Karakteristiek winkelpand met winkelruimte, bedrijfsruimte en kantoorruimte gelegen op prominente locatie in de kern van Lexmond.

Bent u op zoek naar een uitstekend gelegen pand met tal van gebruiksmogelijkheden? Deze karakteristieke bakkerij met winkelruimte, dienstruimte, bedrijfsruimte en kantoorruimte biedt u een unieke kans. Het pand is gelegen op een perceel van 589 m² eigen grond, midden in de kern van Lexmond.

De winkel heeft aan de voorzijde een frontbreedte van ca. 9 meter en beschikt over een toegankelijke entree voor bezoekers. Aan de achterzijde beschikt het object over twee grote openslaande deuren en een ruim buitenterrein met goede mogelijkheden voor laden/lossen en parkeren.

STERKE PUNTEN
- Gelegen op mooie locatie in de kern van Lexmond
- Mooi afgewerkte winkelruimte
- Riant perceel met uitstekende mogelijkheden voor parkeren en laden/lossen

OPPERVLAKTEN
Totaal ca. 288 m² begane grond, onderverdeeld in

- ca. 53 m² winkelruimte voorzijde
- ca. 28 m² dienstruimte
- ca. 207 m² bedrijfsruimte

Totaal ca. 109 m² eerste verdieping

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het pand is oorspronkelijk gerealiseerd in 1920 en is traditioneel gebouwd met een fundering op staal. De vloer op de begane grond betreft een betonvloer, de verdiepingsvloeren bestaan deels uit beton en deels uit hout. Het pand beschikt over gemetselde gevels. Het dak betreft deels een plat dak (afgewerkt met bitumineuze dakbedekking) en deels een zadeldak met dakpannen. Het pand is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie. Het terrein aan de achterzijde is verhard middels betonklinkers.

VOORZIENINGEN/INSTALLATIES
- 10 eigen zonnepanelen
- TL-verlichting
- Ruime koelcel en vriescel
- Uitgebreide elektrische voorzieningen (3 x 63A en 3 x 125A)
- Krachtstroomvoorzieningen
- Centrale verwarming radiatoren
- Diverse sanitaire ruimtes (pantry's, toiletten)
- Airconditioning

LOCATIE
Het pand is gelegen aan de Dorpsstraat, in het centrum van Lexmond. De Dorpsstraat is ruim opgezet en biedt volop (gratis) parkeergelegenheid.

BEREIKBAARHEID
Het dorp Lexmond is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden, in de provincie Utrecht. Binnen enkele minuten bevindt zich de rijksweg A27 (Breda - Utrecht). Op circa 10 minuten ten zuiden heeft de A27 middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A15 (Rotterdam - Nijmegen). Daarnaast is de rijksweg A2 ten noorden van Lexmond gemakkelijk te bereiken. Ook met het OV is Lexmond via verschillende lijnbussen goed te bereiken vanuit de grote steden zoals Gorinchem en Utrecht.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het Omgevingsplan Gemeente Vijfheerenlanden. De bestemming ter plaatse betreft "Enkelbestemming Centrum", binnen deze bestemming zijn o.a. de volgende activiteiten toegestaan:
- detailhandel en dienstverlening;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- galeries en ateliers;
- horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals erven, tuinen, groen, water, speelvoorzieningen, nutsvoorzieningen, verkeers-, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

KADASTER
Gemeente: Lexmond
Sectie: B
Perceelnummers: 3777 (115 m²) en 4478 (474 m²)

VRAAGPRIJS
€ 575.000,- k.k. vrij van btw

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan