Resultaten laden ...

de Kempenaerstraat 1 F

73 m2 winkelruimte te huur in Oegstgeest

Kenmerken

Huurprijs € 1.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oranje Nassau

Gunstig gelegen courante commerciële ruimte van ca. 73m². De winkelruimte is gelegen aan de gezellige en altijd drukbezochte De Kempenaerstraat te Oegstgeest. In de directe omgeving van het object zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn, Pauw, Saton Optiek, Pets Place, Etos, Bakkerij Hugo de Groot, Bike Totaal Van Hulst, Slagerij Van der Zalm, Bakkerij Van Maanen, ICI Paris XL en vele andere landelijke en regionale winkels gevestigd.

Oppervlakte
Het betreft een casco winkelruimte welke aan de achterzijde is voorzien van toilet, kitchenette en een opslagruimte.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het gezellige centrum van Oegstgeest. Het pand is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en er is in de straat meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. In de directe omgeving bevinden zich diverse modewinkels, supermarkten en drogisterijen. Ook is het bruisende Business centrum Duinzicht gesitueerd op loopafstand.

Parkeren
U heeft de mogelijkheid om nabij gelegen parkeerplaatsen op de Geverstraat bij te huren. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de straat voor kort parkeren (maximaal 2 uur)

Bestemmingsplan
Gemengd. Het pand kan dus gebruiken worden voor meerdere vormen van bedrijvigheid.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, in de huidige staat.

Huurcondities

Huurprijs: € 1500,00 exclusief gas/water/licht, servicekosten en BTW

Huurtermijn: 5 jaar + 5 optiejaren of in overleg.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: De ruimte is beschikbaar per 16-04-2024

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsbetaling: De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan