Resultaten laden ...

De Heurne 16

82 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt City

Charmant winkelpand met een breed front gelegen aan een goed deel van De Heurne. De winkel is zeer geschikt voor een telefoonwinkel, kledingzaak, reparatieservice etc.

Oppervlakte
De totale verhuurbare oppervlakte van de winkel is circa 82 m2.

Ligging en bereikbaarheid
De Heurne is de aanlooproute van het winkelend publiek naar zowel de Markt en het H.J. van Heekplein. De straat trekt ook veel Duitse bezoekers, vooral in de weekenden.

Parkeren
Eventueel is er één parkeerplaats bij te huren in de nabije omgeving.

Bestemmingsplan
Binnenstad 2016, enkelbestemming "detailhandel”.

Opleveringsniveau
- Pui voorzien van HR++ glas
- Pantry
- Wc
- Luchtgordijn

Huurcondities

Huurprijs: € 1.750 ,- per maand excl. BTW

Servicekosten: n.v.t.

Huurtermijn: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 1 maand huur.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum en vervolgens jaarlijks.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan