Resultaten laden ...

De Biezenkamp 102

24 - 73 m2 winkelruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Huurprijs € 1.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hamersveld-Oud

Unieke kans om te kopen of te huren.

Huurprijs is € 1.000,- per maand;
Huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

Vraagprijs voor verkoop is € 169.500,- k.k..

Grootte van het de gehele winkel-/ praktijkruimte is ca. 73 m².

Prachtig winkelpand geschikt voor diverse doeleinden als onder meer als praktijkruimte, een salon of winkel of een combinatie daarvan. Deze winkel-/ praktijkruimte heeft 2 huisnummers en is nu gescheiden van elkaar door een tussen wand en beide hebben een eigen pantry en toiletruimte. Maar door het weghalen van de tussen wand is er één grootte ruimte beschikbaar. U leest er zijn veel mogelijkheden. De winkel-/ praktijkruimte zijn gelegen in winkelcentrum "De Biezenkamp" met een grote variatie aan winkels, restaurants, dienstverlenende kantoren,-/ praktijkruimtes, salons, etc. én dat allemaal in de kern van Leusden.

Winkelcentrum ''De Biezenkamp'' is zeer goed bereikbaar. Er zijn 3 ruime parkeerterreinen aanwezig met gratis parkeren. Dit is niet alleen prettig voor jezelf maar uiteraard ook voor je klanten! En wat ook zo fijn is, dat er sprake is van een goede isolatie, er is namelijk een energielabel A.

Wordt dit als jouw nieuwe winkel-/ praktijkruimte? Bel Snel en laat je vrijblijvend informeren.

De indeling van De Biezenkamp 102:
De Biezenkamp 102 is een grote, lichte ruimte met verschillende mogelijkheden. Je zou van dit pand ontzettend goed een praktijkruimte kunnen maken of een grote winkel. In dit pand bevindt zich de meterkast en cv-ketel welke dienst doen voor beide panden. De ruimte heeft een klein keukenblok en een toilet met fonteintje.

De indeling van De Biezenkamp 108 A:
De Biezenkamp 108a, dit pand zou je bijvoorbeeld goed kunnen omtoveren tot een salon of praktijkruimte, het heeft voldoende mogelijkheden. Ook dit pand heeft een keukenblok en toiletruimte met toilet en fonteintje.

De 2 panden grenzen aan elkaar en bieden dus ook de mogelijkheid om een muur door te breken, zodat je 1 groot pand tot je beschikking hebt. Kom kijken.

Bereikbaarheid en bevoorrading:
De winkels zijn gelegen in het voetgangersgebied aan het grote plein van 'De Biezenkamp. Gratis parkeren is mogelijk direct achter het pand en op de omliggende openbare parkeerplaatsen. Het plein is bereikbaar voor laden en lossen.

Enkele kenmerken:
* Goede bereikbaarheid.
* De ruimtes zijn voor vele doeleinden geschikt (voor dienstverlening, winkel, salon, gezondheidspraktijk).
* Ruime parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.
* Vrij parkeren (gedeeltelijk blauwe zone).
* Bouwjaar 1982
* Energielabel A.
* Niet conform NEN85 gemeten.
* Beide panden worden voor verkoop "As is where is" opgeleverd.
* VvE bijdrage € 1.245,-- in 2023 alleen van toepassing bij verkoop.
* Geen verplicht lidmaatschap van de actieve winkeliersvereniging.
* Aanvaarding: per direct mogelijk.