Resultaten laden ...

Contrescarp 182

209 m2 winkelruimte te koop in Zutphen

Kenmerken

Prijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Marswegkwartier

TE KOOP ca. 209 m² bedrijfsruimte in de vernieuwde wijk Noorderhaven in de Zutphense binnenstad. Zie hoe pakhuizen, havens en oude verdedigingswerken onlangs nieuw leven is ingeblazen. De oude haven die er ooit lag, is terug en ook het oude stratenpatroon is hersteld om de rijke Zutphense historie in ere te houden. Door tal van karakteristieke elementen is het lang niet zo gek dat veel mensen in deze prachtige wijk willen wonen of werken. Het oude industrieterrein de Mars is omgetoverd naar een hoogwaardige, gevarieerde en levendige stadswijk. De Noorderhaven is het nieuwe centrum van Zutphen.
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een hoogwaardig appartementencomplex en is gelegen aan de nieuwe recreatiehaven: Noorderhaven. De grote glazen puien geven een riant uitzicht op de jachthaven. Met 209 m² is deze bedrijfsruimte perfect voor uw horecaconcept, kantoorruimte, winkel en/of praktijk. Indien gewenst is de overname van een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder (A 286) en/of aanlegplaats in de haven bespreekbaar .

OPPERVLAKTE
- totaal ca 209 m² bedrijfsruimte

VOORZIENINGEN
Casco bedrijfsruimte.

KADASTRAAL
Gemeente Zutphen, sectie K, nummers 1693, A109.

BESTEMMING
Functie Woongebied - Uit te werken
Toegelaten bedrijven: Zelfstandige (publieksgerichte) kantoren, horeca in categorie 1 en 2, consumentgerichte dienstverlening, (semi-commerciële) maatschappelijke dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, kinderdagverblijven en bedrijven in categorie A, een afschrift van het bestemmingsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

ENERGIELABEL
A

VRAAGPRIJS
€ 498.000,- k.k. (te vermeerderen met BTW)

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom, te voldoen op de kwaliteitsrekening uiterlijk vijf werkdagen na het definitief worden van de koop.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het perceel heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan