Resultaten laden ...

Bergse Dorpsstraat 74

316 m2 winkelruimte te koop in Rotterdam

Kenmerken

Prijs € 975.000 k.k.
Perceeloppervlakte 316 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Hillegersberg-Noord

BETREFT
Ca. 316 m2 winkelruimte gelegen aan de Bergse Dorpsstraat 72-74 te Rotterdam-Hillegersberg.

LIGGING
De Bergse Dorpsstraat is de winkelstraat van Hillegersberg. Deze wijk barst van de kwaliteiten en historie. De Bergse Voor- en Achterplas zijn beeldbepalend en worden omgeven door groen, prachtige woningen en haventjes. Via de sluizen vaar je met je sloep zo de Rotte op richting stad of Rottemeren. Tussen de plassen door loopt de Straatweg, geflankeerd door de mooiste villa’s en appartementen. De straat komt uit in het historische dorp bij de Hillegondakerk waar je prachtige winkels vindt in en rond de Bergse Dorpsstraat. Hier vind je telkens nieuwe winkeltjes, galeries en restaurantjes. Er hangt een heerlijke dorpse sfeer dat wordt aangetrokken door de altijd aanwezige gezelligheid.

BEREIKBAARHEID
Tramlijn 4 stopt hier letterlijk voor de deur. Deze brengt je binnen tien minuten naar Centraal Station.
Met de auto ben je binnen een paar minuten bij de op- en afritten van de Rijksweg A20. Buslijn 35 en 48 stoppen aan het eind van de Bergse Dorpsstraat.

OPPERVLAKTE
Ca. 316 m2 winkelruimte op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming winkelruimte.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

KOOPSOM
€ 975.000,00 k.k.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

NOTARIS
Door Verkoper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.