Resultaten laden ...

Arendshof 15

216 m2 winkelruimte te koop in Oosterhout

Kenmerken

Prijs € 385.000
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum
Frontbreedte 1100 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Arendshof 15, 4901 LG te Oosterhout

Arendshof 15 is een winkelruimte van ca. 216 m² BVO groot met een frontbreedte van ca. 11.00 meter en een achteringang. Deze winkel is Te Koop met een nog langjarige huurovereenkomst. Huurder exploiteert een Vero Moda winkel. Vraagprijs: € 385.000,- k.k.

De winkel Arendshof 15 ligt op het drukst bezochte locatie van het overdekte winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. In de omgeving liggen o.a. ANWB (recent gevestigd), Blokker, Primera, Vodafone, Odido, Febo, Zeeman, H&M, KiK, Halfords, Kippie, Anna van Toor, Hema, Specsavers, Hunkemöller, ,etc. etc.
Winkelcentrum Arendshof biedt wat dat betreft de consument een aantrekkelijk aanbod aan winkels.Hunkemöller en veel plaatselijke ondernemers.

Het overdekte Winkelcentrum Arendshof trekt consumenten vanuit Oosterhout maar ook van oudsher vanuit de omliggende dorpen en steden.
In de directe omgeving en in Parkeergarage zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Heeft u interesse om deze winkelruimte te kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt de huurgegevens en gegevens van de VvE Winkelcentrum Arendshof.