Resultaten laden ...

Zwollestraat 14

170 m2 kantoorruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Zuidwest
Bedrijventerrein HAZEWINKEL NOORDWEST

TE HUUR:
Moderne kantoorruimte met veel daglichtinval, gelegen op de 1e verdieping van de Zwollestraat 14 in Oldenzaal. Het pand is herkenbaar door de prachtige gevel met veel glas. De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het object bedraagt circa 170 m² en is geheel gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit 3 royale kantoorruimten, een copy-/archiefruimte en een kantine. Bij de ruimte behoren 5-6 parkeerplaatsen, gelegen aan de voorzijde van het pand.

Op de begane grond is Metrica - Geodesie & Maatvoering, gevestigd. Metrica bemant de balie op de begane grond en wil eventueel ook de receptiefunctie vervullen voor de toekomstige huurder op de eerste verdieping.

Indeling en oppervlakte(n):
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 170 m² en is geheel gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit 3 royale kantoorruimten, een copy-/archiefruimte en een kantine. Zelfstandige / eigen entree middels een zij-ingang en zij-opgang. Evt. klanten/derden kunnen gebruik maken van de hoofdingang. Gezamenlijk gebruik (met overige huurders(s)) van toilet en pantry, welke zich bevindt op de begane grond.

Voorzieningen:
Het object zal worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- parkeren voor de deur (5-6 eigen parkeerplaatsen);
- entree op de begane grond;
- mechanische ventilatie;
- systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels luchtverwarming;
- de kantoren zijn voorzien van airconditioning;
- vloerbedekking.

Parkeren:
Het gehuurde beschikt over 5-6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie:
Het bedrijventerrein "Hazewinkel Noordwest" is gelegen aan de zuidkant van Oldenzaal. Het bedrijventerrein is totaal groot circa 23 hectare. De bedrijvigheid is zeer divers te noemen, met zowel groothandel, transport en productiebedrijven. Er loopt een ecologische zone dwars door het gebied. Hierdoor heeft het bedrijventerrein een natuurlijk en groen aanzien. Daarnaast vindt er actief parkmanagement plaats.

Bereikbaarheid:
De Zwollestraat is een zijstraat van de Hazewinkelweg, welke direct in verbinding staat met de Hengelosestraat (N342). De oprit naar de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Berlijn is op 3 minuten rijafstand gelegen. Ook lokale uitvalswegen naar omliggende plaatsen zijn snel en goed bereikbaar.

In de directe nabijheid is een bushalte gevestigd. Het NS-trein en busstation is gelegen in het centrum van Oldenzaal op circa 5 minuten rijafstand.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 115,- p/m²/p/j, exclusief BTW en exclusief servicekosten ad. € 36,76 p/m²/p/j, exclusief BTW (verbruik en vastrecht van gas/water/elektra, glasbewassing buiten, internet en parkeerplaatsen).

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurtermijn:
Minimale huurperiode van 2 jaren.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak om ter plaatse te gaan kijken en om de verdere mogelijkheden te bespreken!

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan