Resultaten laden ...

Zuiderkruisweg 3

429 m2 kantoorruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 145 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein-Oost
Bedrijventerrein LOVEN

KANTOOR OP BIJZONDER FRAAIE EN UNIEKE ZICHTLOCATIE NABIJ DE BURGEMEESTER BECHTWEG

ALGEMEEN
Het bedrijfsgebouw is gelegen op industrieterrein Loven. Dit terrein beschikt over een haven- en railterminal, wat voor veel bedrijven een belangrijke beweegreden is om zich op dit multimodale industrieterrein te vestigen. Daarnaast kenmerkt het industrieterrein zich door de diversiteit in gebouwen en haar gebruikers. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein zijn: Pontmeyer, Albert Heijn, Kuehne + Nagel, Rhenus en NedTrain.

LOCATIE
Op bijzonder fraaie en unieke zichtlocatie langs de Burgemeester Bechtweg N261 op de hoek van de Zuiderkruisweg met de Centaurusweg aan de rand van Bedrijventerrein Loven. Door deze directe ligging van bedrijventerrein Loven aan de noordelijke ring rondom Tilburg is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend te noemen. Het centraal station is op korte afstand gelegen.

OBJECT
In het hart van het gebouw, tussen beide vleugels, is de imposante entree, hal gesitueerd voorzien van balie, atrium, sanitaire ruimten, trapopgang en lift. Elke kantoorverdieping is afsluitbaar en zelfstandig te gebruiken.

Beschikbaar
Beschikbaar voor verhuur is de rechter vleugel gelegen op de tweede verdieping groot circa 429 m².
De rest van het gebouw is in gebruik bij RIBW Brabant.

OPPERVLAKTE
Tweede verdieping: circa 429 m² kantoorruimte

VOORZIENINGEN:
• Centrale entree
• Aanwezige systeemwanden
• Aanwezige vloerbedekking
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
• Pantry
• Kabelgoten

PARKEREN
Er zijn 14 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Er is tevens een fietsenstalling aanwezig.

HUURPRIJS
Huurprijs € 145,-- per m².

HUURPERIODE
Huurperiode in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van een koopovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd ten bedrage van 10% van de totale koopsom.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt in principe omzetbelasting in rekening gebracht maar er zijn mogelijkheden om zonder omzetbelasting te huren.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.