Resultaten laden ...

Willemsplein 489

1.183 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 160 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Werk

Aan de voet van de Erasmusbrug en aan het Willemsplein staat dit representatieve kantoorgebouw van ongeveer 90 meter hoog. Vanaf de kantoorverdiepingen heeft u een schitterend uitzicht op de rivier de Maas. In de hoogbouw van het gebouw bevinden zich 68 hoogwaardige appartementen verdeeld over 24 verdiepingen. De kantoren beslaan vijf verdiepingen. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage. Het kantoorgebouw staat aan de rand van de Rotterdamse wijk Scheepvaartkwartier. Hier bevindt zich een park, de naaldvormige Euromast en meerdere restaurants en gezellige cafés. Tegenover het gebouw bevindt zich ook de opstapplaats van de Rotterdamse rondvaartboot de Spido. Het Scheepvaartkwartier is tijdens het bombardement van 1940 vrijwel bespaard gebleven, waardoor op deze locatie een interessante mix van vooroorlogse en naoorlogse gebouwen is ontstaan. Via de Erasmusbrug is ook de Kop van Zuid gemakkelijk te bereiken. Hier bevinden zich verschillende faciliteiten, zoals restaurants, bars en een theater (Nieuwe Luxor). Tot slot bevindt zich op loopafstand van het gebouw de befaamde Witte de Withstraat; een uitgaansstraat met cafés, restaurants en kunstgaleries. Kortom, een fantastische huisvestingsmogelijkheid op een uitstekend bereikbare locatie.

BESCHIKBAARHEID*
3e verdieping : 1.183 m² v.v.o.

*De derde verdieping wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief het aanwezige inbouwpakket. Het aanwezige inbouwpakket behoort niet tot het standaard gehuurde en wordt éénmalig ‘om niet’ overgedragen aan huurder.

PARKEREN
Parkeerplaatsen : 14 parkeerplaatsen overdekt

HUURPRIJS*
Kantoorruimte : € 160,- per m² per jaar
Parkeren : € 1.750,- per parkeerplaats per jaar
*exclusief btw.

SERVICEKOSTEN*
Een voorschot van € 60,- per m² per jaar
*exclusief btw.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen;
- Koeling en verwarming middels fancoilunits in het plafond;
- Te openen ramen;
- Kabelgoten voorzien van elektra;
- Twee personenliften;
- Receptiebalie;
- Extra toiletten;
- Glazen scheidingswanden;*
- Vloerafwerking;*
- Databekabeling en serverruimte;*
- Gedeeltelijke computervloer;*
- Moderne keukenvoorziening.*

* Deze inrichtingscomponenten worden éénmalig ‘om niet’ overgedragen. Verhuurder is niet aansprakelijk voor kwaliteit en functionaliteit.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar per auto via de Erasmusbrug. Ook vanuit Rotterdam Noord is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 5 minuten loopafstand bevindt zich metrostation Leuvehaven.

AANVAARDING
Per direct

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan