Resultaten laden ...

Van Heuven Goedhartlaan 7

600 m2 kantoorruimte te huur in Amstelveen

Kenmerken

Huurprijs € 235 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Stadshart

PARKTOREN

Maak kennis met het karakteristieke kantoorgebouw de "Parktoren". Een kantoorgebouw op een unieke locatie met een totale vloeroppervlakte van circa 9.870 m² v.v.o. verdeeld over tien verdiepingen. De “Parktoren” ademt stijl en comfort, en biedt een inspirerende werkomgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte van hoge kwaliteit. De beschikbare kantoorruimte van circa 600 m² v.v.o. bevindt zich op de eerste verdieping en ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie. Bij oplevering zal de kantoorruimte casco+ worden opgeleverd. De verwachte opleveringsdatum is gepland in het vierde kwartaal van 2024 (oplevering is eerder mogelijk in overleg) dus er is nog voldoende tijd om de ideale kantooromgeving te creëren.

Naast de kantoorruimte biedt de "Parktoren" ook indrukwekkende algemene ruimten, met hoogwaardige bouwmaterialen zoals natuursteen en hout. Deze materialen creëren een verfijnde en uitnodigende sfeer. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een bemande receptie op de begane grond, waardoor er altijd iemand beschikbaar is om bezoekers te ontvangen. Tot slot beschikt het kantoorgebouw over een afgesloten parkeerterrein alsmede over een ondergrondse parkeergarage.

Locatie:
Met het bruisende Stadshart van Amstelveen op steenworp afstand, is de “Parktoren” omringd door een scala aan voorzieningen en faciliteiten.

Het Stadshart van Amstelveen, een levendig winkelgebied van maar liefst 18.000 m², biedt een overvloed aan winkels, boetiekjes en eetgelegenheden. Maar dat is nog niet alles - hier vind je ook een theater/bioscoop waar je kunt genieten van voorstellingen en films, poppodium P60 voor live muziek, een bibliotheek voor ontspanning en het beroemde Cobra museum voor moderne kunst.

De omgeving van de "Parktoren" wordt gekenmerkt door een indrukwekkende concentratie van toonaangevende bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Bereikbaarheid:
Auto
De “Parktoren” is per auto goed bereikbaar via de snelweg A9, afrit Amstelveen-Oost en de ringweg A10, afslag zuid S108 of S109. Zowel de A9 als de A10 geven directe aansluitingen op de snelwegen A4 (richting Schiphol/Den Haag), A2 (richting Utrecht), A1 (richting Amersfoort).

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Op loopafstand is een sneltramhalte (lijn 5) gelegen die een optimale verbinding heeft met de gebieden Amsterdam Zuidas, WTC, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Centraal Station. Verder zijn in de directe omgeving diverse bushaltes gelegen.

Huurprijzen:
Kantoorruimte
€ 235,- per m² v.v.o. per jaar.

Parkeren
€ 2.000,00 per plaats per jaar.

Beschikbare vloeroppervlakte:
De beschikbaarheid is als volgt verdeeld:
1ste verdieping ca. 600 m² v.v.o.
Totaal ca. 600 m2 v.v.o.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 55,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten zijn opgebouwd uit onder andere het onderhoud van het kantoorgebouw, energiekosten en de bemande receptie.

Parkeren:
De “Parktoren” beschikt over een uitstekende parkeernorm van 1:115. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op een afgesloten parkeerterrein alsmede in een ondergrondse parkeergarage. Tevens is er een openbare parkeergarage gelegen voor de ingang van de “Parktoren”, op minder dan één minuut loopafstand.

Opleveringsniveau:
De kantoorruime zal in casco+ gerenoveerde staat worden opgeleverd, inclusief en onder andere:
- Nieuw systeemplafond met LED-verlichting;
- Nieuw gesausde en geschilderde wanden (wit).
- Gerenoveerde sanitaire voorzieningen;
- Geëgaliseerde vloer;
- Pantry aansluiting;
- Zelf bedienbare zonwering;
- Energielabel A++;
- Glasvezelverbinding.

Huurtermijn:
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 1 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden. Kortere huurtermijnen zijn tevens bespreekbaar.

Huuringangsdatum:
Q4 2024 / Q1 2025, oplevering is eerder mogelijk in overleg.