Resultaten laden ...

Tappersweg 8 P

166 m2 kantoorruimte te koop in Haarlem

Kenmerken

Prijs € 355.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

Momenteel beschikbaar in het verzamelgebouw de Rode Baronnen: Luxe turnkey kantoorunit met industriële look, voorzien van verwarming, airco, verlichting, data-bekabeling, keuken met inbouw vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Ruim dakterras en overdekt balkon.

Oppervlakte
De kantooroppervlakte bedraagt 166m2 met 67m2 dakterras.

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar circa 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd.
Er zijn voorzieningen zoals horecagelegenheden, postkantoor, kinderopvang en vergaderzalen.
Collectieve voorzieningen zoals beveiliging, afvalmanagement of het organiseren van gezamenlijk vervoer kunnen worden geregeld door de parkmanager.

De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.

Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein van de panden van “De Rode Baronnen”. Voor de entree is een eigen laadaansluiting voor het laden van een elektrische auto. Op slechts 30 meter afstand zijn nog 8 openbare laadaansluitingen aanwezig.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt turnkey opgeleverd met energielabel A++
- Centrale verwarming
- Airco-installatie (ook geschikt voor verwarmen)
- Keuken met inbouwvaatwasser
- Toilet
- Amerikaanse koelkast met vriezer, gekoeld drinkwater en ijsblokjesmachine
- Ledverlichting (industriële look)
- Stalen kabelgoten in zicht
- Spreekruimte met glazen wanden
- Ruime inbouwkast
- Magazijn/opslagruimte met patchkast
- Marmoleum vloer
- Raamkozijnen voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Raam jaloezieën
- Alarminstallatie klasse II

Huurcondities

Huurprijs: € 1.850,00 per maand excl. BTW

Huurtermijn: 3 jaar

Servicekosten: € 310,00 per maand

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Koopcondities

Koopprijs: € 355.000,00 K.K.

Aanvaarding: per direct

Is er BTW van toepassing: nee

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan