Resultaten laden ...

Stationsplein 69

353 m2 kantoorruimte te huur in Heerhugowaard

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitengebied ten zuiden van de spoorlijn Alkmaar-Hoorn

Op een toplocatie naast het NS-station van Heerhugowaard zijn in het zeer representatieve complex “Forum” praktijk-/kantoor-/winkelruimte beschikbaar.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan het NS-station, busstation en aan een fraai plein nabij de provinciale weg N242 en op loopafstand van winkelcentrum Middenwaard.

Door de ligging aan het trein- en busstation en gelegen op 200 meter afstand van de provinciale weg is het object uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met openbaar vervoer.

Beschikbaarheid
De volgende ruimte komt beschikbaar voor de verhuur:

Stationsplein 69: ca. 353 m² VVO kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.
Huurprijs: € 3.500,- per maand*. Servicekosten: € 930,- per maand.
Aanvaarding: beschikbaar vanaf 15 januari 2025, eerder in overleg mogelijk.

Opleveringsniveau: lichte kantoorkamers voorzien van een PVC vloer, koeling, verwarming, kabelgoot, gezamenlijk ganggebied met ruimte voor wachtkamer, kantine met keuken, LAN-voorzieningen, internet, toiletgroep, binnen- en buitenzonwering en lift.

*De bedragen zijn exclusief BTW of BTW compensatie.

Parkeren
Er is op eigen terrein, zowel op het maaiveld als in de ondergelegen parkeergarage, royale parkeergelegenheid te huur voor medewerkers. Op het voorgelegen parkeerterrein is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Huurprijs parkeerplaatsen: € 480,- per jaar, per parkeerplaats, excl. BTW of BTW compensatie.

Servicekosten
In dit complex worden diverse zaken door de beheerder voor u uitgevoerd. Hiermee wordt een representatieve werkomgeving voor eenieder gewaarborgd. De kosten hiervan worden middels de servicekosten (bedragen hierboven vermeld) aan u doorbelast.

Huurder c.q. gebruiker is aan Verhuurder een bedrag verschuldigd op basis van een verrekenbaar voorschot voor de levering en diensten van de volgende zaken:
- Levering en bemetering Gas, Water en Electra incl. vastrecht;
- Verlichting en waterverbruik algemene ruimtes;
- Raambewassing buitenzijde (ca. 3 x per jaar);
- Onderhoud en keuring installaties;
- Liftkeuring en -onderhoud;
- Algemene voorzieningen en pleinonderhoud;
- Schoonmaak entree / algemene ruimtes op de verdieping;
- 5 % administratiekosten over bovenstaande.

Bestemming
Het gebouw heeft een ruime bestemming die ruimte biedt voor diverse kantoor-/praktijkruimtegebruikers van commerciële instellingen tot zorg gerelateerde partijen en daarnaast tevens voor detailhandel en horecagelegenheden in de plint. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Heerhugowaard.

Reclame
Er zijn mogelijkheden tot het plaatsen van reclame aan zowel de voorgevel als aan de achtergevel langs het spoor (indien ruimte beschikbaar). Daarnaast bestaat de mogelijkheid wanneer er voldoende ruimte is op de reclamezuil langs de weg om tegen geringe kosten een logo en bedrijfsnaam te plaatsen. E.e.a. na goedkeuring van Verhuurder.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015 vastgesteld voor kantoorruimte en het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012 vastgesteld voor winkelruimte.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW (of BTW compensatie over de huurprijs bij niet btw-plichtige ondernemingen).

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 jaren met 5 verlengingsjaren. Afwijkende looptijden zijn bespreekbaar.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Ten behoeve van een niet btw-plichtige onderneming zal er in plaats van de BTW een toeslag worden gerekend op de huurprijs van slechts 6%. De toeslag (btw compensatie) van 6% is in vergelijking met andere locaties beperkt en daardoor is het pand ook zeer geschikt te noemen voor niet btw-plichtige partijen.

Indexering
Jaarlijks, per 1 januari op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100).

Huurprijsbetaling
In maandelijkse termijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Energielabel
Het gebouw waarvan de kantoorruimte onderdeel uitmaakt, beschikt over een energielabel A.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.