Resultaten laden ...

Scorpius 58

400 - 1.712 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 195 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

Intro
‘South Point Offices’ is een representatief kantorencomplex gelegen direct naast het NS Station van Hoofddorp. Dit kantorencomplex bevindt zich centraal in de Randstad en maar enkele minuten verwijderd van Schiphol Airport en het stadsleven van Amsterdam. Zo bent u met de trein binnen 11 minuten op de Zuidas.

Het kantorencomplex ‘South Point Offices’ bestaat uit zes kantoorgebouwen, namelijk gebouw A tot en met F. ‘South Point Offices’ is voorzien van veel groen en diverse buitenruimtes. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op elk moment van de dag in alle rust te ontspannen of informeel bij te praten. Daarnaast is er binnen het kantorencomplex ook een koffiebar gevestigd, genaamd Café Macchiato. Indien gewenst, kunnen zij op bestelling lunch faciliteren. Mocht u liever ergens anders willen lunchen, kunt u op één minuut loopafstand op het station bij verschillende gelegenheden terecht. In het gebied zijn ook diverse restaurants en hotels gevestigd.

Locatie
'South Point Offices' is gelegen in het kantorenpark Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp. Dit gebied bestaat uit moderne kantoorgebouwen die voldoen aan de hoogste standaarden van hedendaagse kantoorgebruikers. Beukenhorst-Zuid trekt om die reden ook een groot aantal internationale bedrijven aan, waaronder Danone, Asics, Schneider Electric, FedEx, L’Oreal en BYD, die allemaal in de directe omgeving te vinden zijn.

Bovendien zijn er in de nabije omgeving van 'South Point Offices' diverse hotels te vinden, zoals Hyatt Place Amsterdam Airport, Hampton by Hilton en Novotel. Deze hotels bieden niet alleen conferentiezalen en vergaderfaciliteiten, maar ook sport- en horecavoorzieningen. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse faciliteiten, zoals het restaurant Den Burgh, caffé Machiato en Masami Fusion Cuisine, evenals een kinderopvang.

Tot slot is ‘South Point Offices’ direct gelegen op het station van Hoofddorp. Hierdoor kan ook makkelijk gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die hier aanwezig zijn.

Bereikbaarheid
Auto
‘South Point Offices’ ligt aan de Scorpius die in directe verbinding staat met de A4 ringweg die de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam met elkaar verbind. Verder is ‘South Point Offices’ bereikbaar via de A9 (Alkmaar) en A5 (Haarlem).
Openbaar vervoer

‘South Point Offices’ is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer via het NS station Hoofddorp. Vanaf hier gaan diverse directe treinverbindingen naar Amsterdam, Leiden Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Schiphol Airport. Vanaf het kantoorgebouw is het station binnen één minuut wandelend te bereiken. Daarnaast bevindt er zich naast het gebouw een halte van de Zuidtangent, een (grotendeels) vrije busbaan met een snelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is circa 1.712 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar (per 01-01-2024) in kantoorgebouw F, verdeeld als volgt:
5de verdieping 856,20 m² v.v.o.
6de verdieping 856,20 m² v.v.o.
Totaal 1.712,40 m² v.v.o.

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 500 m² v.v.o. kantoorruimte.

Parkeren
‘South Point Offices’ beschikt over een parkeerratio van 1 parkeerplaats per 51 m² v.v.o. gehuurde kantoorruimte.

Huurprijzen
Kantoorruimte
€ 195,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen
€ 1.800,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 50,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW*.

*De hoogte van de servicekosten kan bijgesteld worden.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt casco+ gerenoveerd opgeleverd, inclusief en onder andere:
- Nieuw systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
- Computervloer met vloerbedekking;
- Regelbare zonwering;
- Te openen ramen;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Pantry aansluiting per verdieping;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Glasvezel (huurder kan hierop aansluiten).

Overig opleveringsniveau is nader te bespreken.