Resultaten laden ...

Science Park Eindhoven 5051

145 - 630 m2 kantoorruimte te huur in Son

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Ekkersrijt
Bedrijventerrein EKKERSRIJT

BESCHRIJVING
Zelfstandige kantoorvleugel in fraai complex met uitstekend parkeren!

OPPERVLAKTEN
630 m² kantoorruimte* (verdeeld in twee units van 485 m² en 145 m²) op de eerste verdieping inclusief toebedeling algemene en gezamenlijk te gebruiken ruimten waaronder een volledig gecaterd bedrijfsrestaurant.
*Daarnaast is er nog ca. 100 m2 opslagruimte op de begane grond beschikbaar.

PARKEREN
20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LOCATIE/LIGGING
Het hoogwaardige Bedrijvenpark “Science Park Eindhoven” ligt ten noorden van Eindhoven, bij de aansluiting A50/A58 tussen Eindhoven en Son, in de westhoek van bedrijvenpark “Ekkersrijt”. Het bedrijvenpark is specifiek bedoeld voor hoogwaardige technologische bedrijven. Het is de thuishaven van tientallen bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de hightech branche evenals voor bedrijven die werkzaam zijn op het audiovisuele gebied. O.a. Gemco, Prodrive, Neways, Etteplan, VDL GL Plastics zijn hier gevestigd. Het bedrijventerrein is duidelijk zichtbaar vanaf de A58 en A50. Onder meer vanwege de hoge attentiewaarde in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid en de fraaie architectuur kan het “Science Park” als een toplocatie worden gekenmerkt. Het betreft onderhuur van Maas International.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Son en Breugel, Sectie B, Nummers 2380 en 2441, Grootte: 1 hectare, 99 are en 76 centiare (= 19.976 m²).

DATUM BESCHIKBAAR
Op korte termijn, in overleg.

HUURCONDITIES
Huurprijs: € 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurprijs parkeerplaatsen: € 350,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn: Vijf jaren.

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: Twaalf maanden.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Servicekosten: € 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor B.T.W. belaste huur/ verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: ROZ-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan