Resultaten laden ...

Schoepenweg 51 H

62 m2 kantoorruimte te huur in Lelystad

Kenmerken

Huurprijs € 695 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Noordersluis
Bedrijventerrein NOORDERSLUIS (V/H +NOORDERSLUIS ZO + WESTERDREEF)

OP EEN PRACHTIGE LOCATIE AAN DE WESTERDREEF BEVINDT ZICH EEN TURN-KEY KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 62M², VERDEELD OVER TWEE VERDIEPINGEN. MET NIEUWE KUNSTSTOF KOZIJNEN EN SFEERVOLLE LED-VERLICHTING.

ALGEMEEN
Moderne, uiterst functionele, kantoorruimte van totaal circa 62 m² BVO waarvan ca. 31 m² kantoorruimte op de begane grond en ca. 31 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen parkeergelegenheid. Het bedrijfsverzamelgebouw waar deze unit zich bevindt is uitstekend gelegen direct aan de Westerdreef op een uitstekende zicht locatie op industrieterrein Noordersluis en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau.

INDELING
Begane grond:
Entree, toilet, meterkast en kantoorruimte.

1e Verdieping:
Kantoorruimte, pantry.

OPLEVERING
- Volledig geïsoleerd.
- Verwarmingsinstallatie.
- Systeemplafonds met LED verlichting.
- Wandafwerking.
- Toilet.
- Tapijt beneden, laminaat op de verdieping.

TER OVERNAME
- Meubilair
- Airco
- Keuken met koelkast
- Raambekleding

HUURPRIJS
€ 695,-- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
€ 50,-- per maand excl. BTW

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan mogen zich hier bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Echter mag deze unit alleen gebruikt worden als kantoor.

LOCATIE
Bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad en is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven, en andere bedrijven op de representatieve locaties langs de dreven. Bedrijventerrein Noordersluis heeft een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.

PARKEERGELEGENHEID
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIELABEL
Niet van toepassing.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op voor een afspraak. 
Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan