Resultaten laden ...

Scheveningseweg 8

2 - 651 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zeeheldenkwartier

Welkom bij The Sweet Spot Coworking Spaces!
Ontgrendel de perfecte mix van productiviteit, gemeenschap en gemak met onze ultramoderne coworkingruimtes. Of je nu een freelancer, ondernemer, of een groeiend team bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan je werkruimtebehoeften te voldoen, met een boutique-gevoel en persoonlijke touch.

Privékantoren:
Verhoog je werkervaring in onze strakke en volledig uitgeruste privékantoren, ontworpen voor optimale focus en productiviteit. Met ruimtes voor 2 tot 20 personen, bieden we op maat gemaakte oplossingen voor startups en groeiende teams, met een design en kunstzinnig tintje dat inspiratie bevordert.

Toegewijde bureaus:
Ervaar de voordelen van een toegewijde werkruimte zonder de rompslomp van een traditioneel kantoorleasecontract. Onze toegewijde bureaus bieden je een persoonlijk gebied om je eigen te noemen, te midden van een levendige gemeenschap van gelijkgestemde professionals.

Flexibele stoelen:
Voor degenen die flexibiliteit zoeken, bieden onze flexibele stoelen de ultieme oplossing. Pak een plekje in onze collaboratieve open-plan gebieden en duik in je taken omringd door een dynamische sfeer vol creativiteit en innovatie.

Podcaststudio:
Laat je creativiteit de vrije loop in onze ultramoderne podcaststudio, uitgerust met professionele opnameapparatuur en geluidsisolatie voor een hoogwaardige ervaring.

Vergaderruimtes:
Organiseer productieve vergaderingen, brainstormsessies of klantpresentaties in onze volledig uitgeruste vergaderruimtes, met een design dat de samenwerking bevordert.

Telefooncabines:
Vind rust in onze geluiddichte telefooncabines voor belangrijke gesprekken of videoconferenties, met een focus op privacy en gemak.

Evenementenruimte:
Host evenementen in onze veelzijdige ruimtes, perfect voor workshops, netwerkbijeenkomsten en productlanceringen, met een persoonlijke aanpak die indruk maakt op je gasten.

Supersnel internet:
Blijf voorop met onze razendsnelle internetverbinding, ideaal voor startups en groeiende bedrijven die snelheid en betrouwbaarheid nodig hebben.

Onbeperkt gratis koffie, thee en limonade:
Geniet de hele dag door van onze gratis refreshments, met aandacht voor detail en kwaliteit om je energiek en gefocust te houden.

Waarom kiezen voor The Sweet Spot?
- Toplocaties: Onze coworkingruimtes zijn strategisch gelegen in bloeiende zakendistricten, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en netwerkmogelijkheden.

- Premium voorzieningen: Van high-speed wifi tot gratis refreshments, wij bieden alles wat je nodig hebt om gefocust en productief te blijven.

- Bloeiende gemeenschap: Sluit je aan bij een diverse gemeenschap van professionals, ondernemers en creatievelingen, die samenwerking en groei bevordert.

- Flexibele lidmaatschapsopties: Of je nu een fulltime kantoor, een parttime bureau of slechts af en toe toegang nodig hebt, wij bieden flexibele lidmaatschappen die bij jou passen.

Kies niet voor middelmatigheid, kies voor The Sweet Spot Coworking Spaces. Neem vandaag nog contact met ons op om je rondleiding te boeken en de toekomst van werk zelf te ervaren!

Oppervlakte
circa. 130 m2 per verdieping

Ligging en bereikbaarheid
De gerenoveerde kantoorvilla is gelegen op de Scheveningseweg op het stukje vlak vóór het Vredespaleis aan de rand van de wijk Archipel. In de nabije omgeving bevinden zich diverse ambassades, internationale organisaties, hotels en het hoofdbureau van Politie. Op loopafstand is gelegen de gezellige Anna Paulownastraat, alsook de Bankastraat. Hier vindt u talloze winkelfaciliteiten alsmede een aantal restaurants die mogelijkheden bieden voor lunch.

Parkeren
Het pand beschikt over een groot parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw alwaar 7 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar zijn.
In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

Opleveringsniveau
De kantoren en werkplekken wordt opgeleverd in high end design turn-key staat. Het opleverniveau omvat onder andere de volgende voorzieningen:

- Originele details;
- Strakke wanden;
- Vloerbedekking;
- Deels origineel plafond en deels nieuw systeemplafond met verlichtingsarmaturen (Led);
- Verwarming;
- Airconditioning;
- Te openen ramen;
- Nieuwe pantry op de verdieping;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Tuin/buitenplaats;
- Kabelgoten t.b.v. databekabeling.
- Meubilair incl. zit / sta bureaus
- Design bureaustoelen
- Design meubilair
- Eventtuimten
- Meetingroom
- Podcaststudio
- Bel ruimten

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 110,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Minimaal 1 maand.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 1 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 1 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het
consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal
Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het
voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan